2777
2789
عنوان

خط لبخند

769 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من 20 سالمه و پوست خوبی هم دارم از اونموقع که یادمه خط لبخند داشتم ولی وقتی میخندیدم فقط معلوم بود اما بعد از به دنیا اومدن بچه ی دومم عادی هم که میمونم معلومه یعنی خط افتاده کنار لبام واقعا عذاب میکشم تو 20 سالگی احساس پیری میکنم به نظرتون واسه از بین رفتنش چیکار کنم

💙💜❤سوگند و سهیل❤💜💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۲۱ سالمه و اندر خم اسکل بازیامم😔

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
اره

بزار سی سالت که شد برو متخصص پوست برات تزریق میکنه محو میشه الان سنت کمه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
نه اصلا 14 سالگی عقد کردم 15 ازدواج 17 بچه اوردم

عزیزم شما الان باید ورزش کنی خیلیخیلی جوونی 

پوستت شل شده شما هم

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
نه اصلا 14 سالگی عقد کردم 15 ازدواج 17 بچه اوردم

خوبیش ب اینه ک با بچه هات اختلاف سنی کمی داری و بیشتر میتونی بهشون نزدیک بشی. منم مامانم 17 سالگی منو بدنیا آورد مثل ی دوسته همیشه واسه من

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟ ممنونم 
عزیزم شما الان باید ورزش کنی خیلیخیلی جوونی  پوستت شل شده شما هم

ورزش هم میکنم پوستمم خوبه شل نیست ولی این خط ها نمیدونم چی میخوان روی صورتم

💙💜❤سوگند و سهیل❤💜💙