2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

☘علت اینکه نظم برنامه #قاعدگی(پریود) برخی از خانم‌ها به هم می‌ریزد چند عامل می‌تواند باشد که عبارتند از:

✅ ۱- سردی طبع ؛

وقتی طبع فردی #سرد شود، آنهم با مصرف سردیجات، یک یک دستگاه‌ها و ارگان‌های بدن دچار کم‌کاری و اختلال در عملکرد می‌شوند. #تخمدان_‌های_زن نیز از این قاعده مستثنی نبوده و اگر خانمی طبعش سرد شود، عملکرد تخمدان‌ها و محیط #رحم با اختلال روبرو شده و این مسئله رقم می‌خورد.
☘(مصرف داروی سنبل الطیب سفارش میشود.)

✅ ۲- تنبلی تخمدان؛

قاعدگی زمانی اتفاق می‌افتد که تخمک در رحم زن با اسپرم تلاقی نکرده و حاملگی را رقم نزند؛ به دیگر عبارت #تخمدان‌های زن، در هر ماه، در سیکلی منظم تولید تخمک کرده و آنها را راهی محیط رحم می‌نماید.
در صورتی که تخمک با اسپرم ترکیب و حاملگی صورت گرفت، قاعدگی قطع می‌شود.
☘( در #تنبلی_تخمدان #داروی_جرجیر سفارش می شود.)

✅ ۳- غلظت خون؛

به دلیل اینکه در امر قاعدگی بایستی خون به مقدار طبیعی رقیق باشد و بیش از حد غلیظ نباشد تا بتواند به سهولت دفع شود، در صورتی که خانمی دارای #غلظت_خون باشد، به آسانی دفع خون انجام نشده و به صورت لکه بینی و در ایامی محدود عادت ماهیانه پایان می‌یابد، که این مسئله امری خطرناک بوده، به این نحو که با عدم خروج خون‌های کثیفی که قرار است از بدن خارج شود، دیواره رحم انباشته از کثافات شده و به مرور #کلفتی_جداره_رحم(میوم) یا #فیبروم و کیست را در پی خواهد داشت

✅ ۴- #کم_خونی؛

در برخی از اوقات کم خونی عامل این مسئله است.
خانمی که از مقدار خون نرمالی در بدن برخوردار نیست و دچار کم خونی می‌باشد، برای دفع #خون، خون کافی در بدن موجود نبوده و از مسئله تأخیر در امر قاعدگی، یا عدم خروج خون به مقدار کافی رنج خواهد برد.
☘(دراین موارد مصرف موارد خونساز مثل داروی کراث،تره،قرص خون و سه شیره و...سفارش می شود.)

👈🏼عدم قاعدگی #علت‌های دیگری نیز می‌تواند داشته باشد

🩺 @siyahdune

[QUOTE=371235733]☘علت اینکه نظم برنامه #قاعدگی(پریود) برخی از خانم‌ها به هم می‌ریزد چند عامل می‌تواند باشد که عبارتند 🔴 #کم_خونی❌

🔰 از نشانه های کم خونی زرد شدن چهره و تارشدن دید بعد از برخاستن است به رغم آنکه امروزه مردم گرسنه نیستند ، ولی بر اثر ناسالم بودن غذا و آلودگی هوا مشکل کم خونی دارند . کم خونی بر اثر کمبود هموگلوبین یا گلبول قرمز و یا پلاکت پدید می آید . 

اولین درمان آن #گوشت کنجه یا بریان، گوشت کباب شده گوسفندی است که باید به عنوان غذا مصرف شود و درمان دارویی محسوب نمی شود .

✅ #گوشت_بریان شده 

گوشت سبب زیاد شدن خون می شود، به شرط آنکه بریان(کنجه) شود.

✅ #باقلا با پوست

باقلا درمان کم خونی و خون ساز است و درمانی ریشه ای به حساب می آید. زیرا #مغز استخوان را ترمیم و زیاد می کند و مغز استخوان عضوی است که #خون تولید می کند .

✨ امام صادق ع می فرمایند " خوردن باقلا مغز استخوان را زیاد می کند و سبب تولید خون تازه می شود .

✅ #شکر نیشکر 

مراد از شکر ، شکری است که از نیشکر تهیه شده باشد . چنان که در روایت آمده است امام صادق ع حجامت کردند و به کنیز (یا دختر) امر کردند که سه تا قند بیاور سپس فرمودند زیرا شکر بعد از #حجامت خون صاف وارد می کند و حرارت را قطع می کند. و همچنین درباره شکر نی شکر نقل شده است که خون زیاد را برمی گرداند و نیرو را زیاد می کند .

✅ #تره 

تره درمان کم خونی است. چنان که در روایت آمده است. در مدینه به بیماری سختی مبتلا شدم و نزد امام کاظم ع آمدم ، امام فرمودند می بینم صورتت زرد است ، عرض کردم بله امام فرمودند تره بخور ، من هم خوردم و خوب شدم . البته زردی چهره می تواند معلول #صفرا نیز باشد . ولی به قرینه روایات مراد #کم_خونی بوده .

🩺 @siyahdune