2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 130 پست
با اجازه استارتر ۱ چیزی بپرسم از خانومها.امکان داره کسی با قرص جلوگیری هم باردار بشه؟؟؟؟؟؟؟من قرص می ...

من خودم جفت بچه هامو با قرص ياسمين باردار شدم

دنيا دو روزه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزبه  هومهر

خدا حفظشون کنه.

انشاالله دامادشون کنی.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
اتفاقا پسرهاش زلزله هستن ولی میرن فوتبال تفریح حیاط بازی میکنن.یا یه وقت هایی خونه تنها هستن.

چطوري ميتونه خونه تنها بذارتشون؟

من ١لحظه هم نميتونم

ميام ميبينم درو باز كردن رفتن

دنيا دو روزه   
چطوري ميتونه خونه تنها بذارتشون؟ من ١لحظه هم نميتونم ميام ميبينم درو باز كردن رفتن

چون خونه اش دیوار به دیوار مادرشه دروازه خونه اش رو قفل میکنه میره بیرون.پسر اولش بچه خیلی زرنگیه هوای داداششو داره حتی میره نون میگیره ماست میگیره.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
پرستار از صبح تا ظهر؟ يا تمام وقت؟ اتفاقا خودمم به فكرش بودم

اگه خانه دار هستی نیمه وقت بگیر.

عزیزم من برم فعلا.

چون خونه اش دیوار به دیوار مادرشه دروازه خونه اش رو قفل میکنه میره بیرون.پسر اولش بچه خیلی زرنگیه هو ...

ديگه مامانش پيششه

شرايط فرق كرد

من يه سرما ميخورم بيچاره شوهرم هلاك ميشه

يكي نيست به دادمون برسه

دنيا دو روزه   
ديگه مامانش پيششه شرايط فرق كرد من يه سرما ميخورم بيچاره شوهرم هلاك ميشه يكي نيست به دادمون ...

مامانش خودش اومده بود خونه عمه من تفریح.

بچه ها تنها بودن تو خونه.

زنعموی من پیره.

مامانش خودش اومده بود خونه عمه من تفریح. بچه ها تنها بودن تو خونه. زنعموی من پیره.

خوش بحالش

چقدر راحته

من كه تا اينا نخوابن اصلا نميخوابم چه برسه بذارم برم بيرون

دنيا دو روزه