2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 130 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما مامانا ترجيح ميدادين پسر داشته باشين يا دختر؟ يا هر دوتا

من الان یه پسر دارم تا دوسال دیگه قصد دارم مجدد بچه دار شم خیییییلی هم دختر دوست دارم ولی هیچ اقدامی واسه دختر دار شدن نمیکنم خدا خودش اگه صلاح دونس بهم بده

به نظر من نباید تو کار خدا دخالت کرده و چیزی رو با زور خواست اون خیر و صلاح مارو بهتر میدونه

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
حوصله تا حدودي دارم ولي كم شده نصبت به قبل الان دو سال و چهار سالن اگه بيارم به نظرتون چند سال دي ...

خوب حالا کوچیکن پس وقت داری

خودت چند سالته؟

بزار کوچیکت ۷ساله شد بیار

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
شما مامانا ترجيح ميدادين پسر داشته باشين يا دختر؟ يا هر دوتا

من مجردم ولی عقیده دارم خونه بدون دختر خونه نمیشه.لاک های رنگی لباس های رنگی رنگی صورتی و نارنجی و یاسی لباس و کفش تور توری گل سرهای خوشگل و ناز.گوشواره و گردنبند نوزادی.دلبری و لوس کردن دختر با اون عروسک هایی که داره برای پدر و مادرش یه چیز دیگه است.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
خواهر من رفت رژیمم گرفت ولی پسرنشد

شوهرش چی؟اون هم آز اسپرم داد؟ شوهرش خییییلی باید خودشو تقویت میکرد.آخه بعضی مردها دختر زا هستن. تعداد اسپرمشون کمه و درنتیجه تعداد اسپرم yکمی هم دارن .در نتیجه شانس پسر دار شدنشون خیلی خیلی کم میشه.

دخترم دنیامه  
من هر دو یه پسر هفت ساله دارم چهار ماهه اقدامم خبری نیست

دوستم اسم کاربریت بار منفی داره که

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙

سلام بچه خوبه نعمت بزرگیه جتی اگه ناخاسته باشه حتی اگه توان مالی نباشه خیلیا هستن که تو حسرت بچه هستن شبانه روز گریه و نذر و نیاز میکنن که بچه دار بشن اینکه ادم بگه بچه نمیخام یا خیلی چیزای دیگه بنظرم ناشکریه خدا خودش میدونه بچه ای که میده اخر عاقبتش چجوری میشه پس ما نباید دخالت کنیم تو کارش 

خدایااا تا ابد شکر گذارت هستم که مرا لایق این نام دانستی«مادررررر»  دلبندمم  تو را به همان خدایی میسپارم که تورا به من هدیه داد 😍🙏  خدایا همه دوستامو مامان کن و به ارزوشون برسون آمین🙏