2777
2789
عنوان

حاملگی

181 بازدید | 27 پست

سلام من اخرین پریودیم بیست ودو برج هشت بود وتاریخ پنج برج ده رفتم ازمایش بتا نهصدوهفتادبوددهم دهم رفتم سونو هیچی نشون نداد حتی ساک هم دیده نشد

یک ایا من حامله هستم

دو ایا خارج از رحم است 

در ضمن نه حالت تهوع دارم و از دیروز لکه بینی خیلی کم دارم چکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما برو دکتر. الان با تاریخ پریودت سن بارداریت چند هفته میشه؟!

من دچار لکه بینی شدم، برام بتا رو تکرار کرد. گفت اگر سقط شده باشه افت میکنه...

در مورد دیده نشدن، خیلی پیش میاد چون سن حاملگی کم باشه باید واژینال بدی تا دیده بشه

علایم بارداری پوچ چیه

علائمی نداره‌ساک تشکیل نمیشه یا اگر بشه جنین داخلش نمیاد...الان چند هفته ای

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دکتررفتی؟بایدبازم آز بتابدی ببینی اصلازیادشده بتات یانه،هرچهل وهشت ساعت بایدتقریبادوبرابربشه،خارج رحمی اگه باشه معمولاروندافزایش بتاکنده ودردیکطرفه بدن داری وزیردل دردشدید،حتماپیگیری کن

امروزی توضبح بدین بارداریتون و😥😥به هفته 😣😣برج ۸ و ۱۰ چی چیه😣😣😣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
به خساب خودم هفت هفته اخه بتام هم دیر رفت بالا

اگر ۲۸ آبان آخرین پریودته الان ۶ هفته و ۳ روزی ک