2777
2789

خونه داشتیم ولی نه میتونستیم پس انداز کنیم ، به زور حقوق شوهرم که کارمنده به اخر ماه میرسوندیم با دوتا بچه،

همین دوسال پیش بود این قضیه

یجایی خوندم اینطوری برکت رو به خونت بیار، بعد یه کارایی گفت انجام بده که دقیق یادم نیس میگفت تو دستت پودر دارچین بذار برو دم در خونه فوت کن بعد سه بار یه جمله رو بگو، برکت و پول به سمت ما بیا، یه همچین چیزی بود🤣

منم اصلا خرافاتی نبودم ولی از رو درماندگی و بدون هیچ اعتقادی این کار رو انجام دادم، با خودم میگفتم مثلا پول و برکت از کجا میخاد بیاد

الان خدا رو شکر زندگیمون خیلی تغییر کرده و تو فکر خرید خونه دومیم.

نمیدونم شاید اون یه ذره انرژی مثبت بهمون برگشت،

یه کار خوب پیدا کردم که برا هیچکس قابل باور نبود حتی خودم

خلاصه اینکه از اثرات انرژی قافل نشین،

راستی همون موقع ها توی برگه هم ارزوهام رو نوشتم

به این صورت

تا سال دیگه یه کار خوب پیدا میکنم

فلان میکنم 

بهمان میکنم

و برگه رو بعدش پاره کردم ریختم دور،

الان که فکر میکنم به همش رسیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اخه چیز به این مهمی و نباید یادت بیاد

اخ فقط یه بار انجام دادم و به نظرم خنده دار و بیخود بود، اروم رفتم انجام دادم شوهرم نفهمه,🤣در کل به نظرم اون کار مهم نبود، انرژی مهم بود،

جذب خوشبختی و پول با فکر کردن به اینکه خوشبختی و پولدار خواهی شد

خداروشکر😍🌱

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.