2777
2789
عنوان

نشانه های پسر عاشق چیه

70 بازدید | 3 پست

خیلی هوامو داره ، خیلی ازم گذشت می‌کنه ، خیلی وقته نامزدیم اصلا ازم خسته نشده ، نصیحتم می‌کنه مثل پدر نگرانمه ، هر جا باشه زنگ بزنم ج میده ، قربون صدقه ام می‌ره ، اصلا دختری جز خودم فالو نمیکنه ، با تمام دخترای غیر خودم خیلی خشک و رسمی حرف میزنه ، همش بهم میگه اگر من دلیل اشکت بشم حالم به شدت خراب میشه ، اصلا یادم نمیاد یبار اون دعوای الکی راه انداخته باشه همش میگه تحمل دوری و بدخلقی رو ندارم 

اما اینو بگم که خیلی آدمیه که زیاد فکر می‌کنه ، زیاد روی جزئیات کارای من حساسه ، خیلی به اصطلاح غیرت داره ، اگر عصبی بشه بد عصبانی میشه ، میبخشه منو اما خیلی دیر دیگه گرم میگیره و ...

نمی‌دونم والا این پسرا خیلی موزمار هستن ممکنه کاملا بهت توجه کنن ولی باز پپیچونن و زیرزیرکی کارشون رو بکنن بهش اعتماد نکن کامل 

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان