2777
2789
عنوان

ی پسر

70 بازدید | 10 پست

2ساله مرتبا هی پیام میده با اکانت های مختلف و از لیست مسدود شده ها بارها دیدم اعلان زنگش اومده یانی میشه گفت ماهی چن بار این کارو میکنه و هی با اکانت مختلف پیام میده من بلاک میکنم چون واقعا حسی ندارم بهش نمیدونم باید چیکار کنم بچه ها،، دوسه شبه دوباره اومده و خیلی التماس میکنه و هزاران قسم میخوره که درووغ نمیگم درمورد حسم بهم فرصت بده،، بنظرتون چجوری قانعش کنم که اصلا قانع نمیشه و هی میگه چند روز فرصت بده اگه بخام الکیم باهاش بمونم چند صباحی واقعا گناه داره عذاب وجدان میگیرم خو چیکارش کنننننننم 

خدمم ی نفرو گوشه موشه های دلم دوست دارم یکم :) 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازم نیست قانعش کنیفقط باید پیامشو سین نزنی‌

از رو نمیره و اینجوری عذاب میکشه واسه همین همیشه بلاکش میکردم اما ایندفعه خیلی قسم جون مادرشو میخوره نمیدونم چیکار کنم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
از رو نمیره و اینجوری عذاب میکشه واسه همین همیشه بلاکش میکردم اما ایندفعه خیلی قسم جون مادرشو میخوره ...

باور کن همش حرفه .الکی دلت نسوزه...

وقتی اصلا باهاش حرف نزدی هیچ حقی گردنت نیست

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
باور کن همش حرفه .الکی دلت نسوزه...وقتی اصلا باهاش حرف نزدی هیچ حقی گردنت نیست

آخه دوسال پیش این فقط به عنوان دردو دل معمولی اومد بامن حرف زد ی چند روز بعدش دیگه بلاکش کردم الان از اون وقت تا حالا ول نمیکنه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
آخه دوسال پیش این فقط به عنوان دردو دل معمولی اومد بامن حرف زد ی چند روز بعدش دیگه بلاکش کردم الان ا ...

ببین من متوجه شرایط هستم

و تنها راه جواب ندادنه،یا به قول خودت بلاک.

الکی بهش فکر نکن

ببین من متوجه شرایط هستمو تنها راه جواب ندادنه،یا به قول خودت بلاک.الکی بهش فکر نکن

باشه عزیزم.. اما درمورد اون قضیه ی خودم که تاپیک قبل بت گفتم چیکار کنم اعتماد کنم بنظرت به دختره 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
باشه عزیزم.. اما درمورد اون قضیه ی خودم که تاپیک قبل بت گفتم چیکار کنم اعتماد کنم بنظرت به دختره

بستگی به شخصیت داره

بعضی ها ریسک پذیرن

بعضی ها نه.

شاید اگه توی شرایط تو بودم،دل رو میزدم به دریا و با پیج فیک پیام میدادم و خب چون پیج فیک هست اگه بگه هم اهمیتی نداره.. ولی قشنگ داستان الکی می‌ساختم برای دختره.میگفتم همکلاسی دانشگاهشم و فلان، برای رد گم کنی...😂

ولی الان جای خودم هستم و تفکرم اینه که بهتره به کسی علاقه مند نشم و دنبالش نباشم و ارزشش رو نداره.

به خودت بستگی داره .

بستگی به شخصیت دارهبعضی ها ریسک پذیرنبعضی ها نه.شاید اگه توی شرایط تو بودم،دل رو میزدم به دریا و با ...

میدونی خودمم نمیگم تا در حد دیوونگی و اینا دوسش دارم یا عا‌شقش شدم ولی یجورایی ی حس کنجکاوی دارم درموردش نمیدونم چجوری بگم اما انگار میخام درموردش بدونم

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
میدونی خودمم نمیگم تا در حد دیوونگی و اینا دوسش دارم یا عا‌شقش شدم ولی یجورایی ی حس کنجکاوی دارم درم ...

میفهمم .فقط حواست باشه که با بیشتر دونستن و فکر کردن، ناخودآگاه علاقه و وابستگی توی ذهنت ایجاد میشه.