2777
2789
عنوان

رتبه های کنکور تجربی قبول شدیدددد

208 بازدید | 12 پست

من درسم خوبه ، چندین ماهه بیرون نرفتم نمیگم اتلافی نداشتم اما بیرون نرفتم، اگر فردا صبح تا ظهر برم طبیعیه مشکلی پیش نمیاد؟ 

نمیدونم حس میکنم روحیم بهتر میشه….

مامانمم یجوراییه که چپ چپ نگام میکنه 

اما……

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسردایی من عیدم اومد خونه ما پزشکی اوررد

البته فقط همون چندساعت

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

برو عزیزم من اون زمان همیشه جمعه ای ک آزمون میدادم بعدش میرفتم بیرون یا یه تفریحی میکردم تا زمان تحلیل آزمون برسه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
برو عزیزم من اون زمان همیشه جمعه ای ک آزمون میدادم بعدش میرفتم بیرون یا یه تفریحی میکردم تا زمان تحل ...

عذاب وجدانم نداشته باشم که فقط منم که رفتم و …..

خستم…. اما مامانمم یجوراییه که برم چپ چپ نگام میکنه اما میگه نیازه 🫠

یعنی الان برم یا….

برو حتما و اینکه درگیر ظاهر نشو دوساعت بخوای آرایش کنی و لباس انتخاب کنی،چون خوشت میاد و دیگه ترک کردن اینکه بیرون نری سخته،هرجوری که هستی همون‌جوری برو و هدفت تغییر روحیه باشه، کلا سعی کن تو اون تایم از جو کنکور دور شی

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

برو حتما و اینکه درگیر ظاهر نشو دوساعت بخوای آرایش کنی و لباس انتخاب کنی،چون خوشت میاد و دیگه ترک کر ...

نه اینجوری نیستم اصلا تهش نیم ساعت 

ممنونم ازت❤️