2789
عنوان

دلم گرفته

45 بازدید | 5 پست

یه هفته قبل با بابام یه بحث کوچکی داشتیم سر غذا نخوردن من چیزی نگفتم فقط گفتم نمیخورم نمیخوام بعد از اون روز باهام قهره اصلا باهام حرف نمیزنه منم نمیزنم چند بار هم سلام دادم جوابمو نمیده 

من از دیروز سرما خوردم شدید منو نمی‌بره دکتر مامانم میگه بهش اصلا حرف نمیزنه یا حالمو نمیپرسه در حالی که وقتای دیگه یه عطسه میکردم زود میگف آماده شو بریم دکتر 

الان مامانم اومده اتاقم میگه این چه وضعه پاشو مرتب کن گفتم حال ندارم میگه نداشتی میرفتی دکتر چیکار کنم 

من چند ماهه حالم خوب نیس از طرفی هم فشار درسا درسته بعضی وقتا بی حوصله و بد اخلاق میشم ولی هیچوقت بی احترامی نمیکنم واقعا امروز حس کردم اصلا هیچ کسو ندارم دلم برا خودم میسوزه😔 

اینم بگم  رابطم با مامان بابام عالیه جوری که همه فامیل از قشنگی رابطمون میگن ولی نمیدونم چی شده من تحملشو ندارم 

امروز واقعا فکر خودکشی زده به سرم

منم از ۱ بهمن باهاش حرف نمیزنم و سر غذا نخوردن من دعوامون شد  ولی من عادت دارم کلا منو دوس نداره🤗

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

منم از ۱ بهمن باهاش حرف نمیزنم و سر غذا نخوردن من دعوامون شد ولی من عادت دارم کلا منو دوس نداره🤗

خیلی بده 

به منی که خیلی اهمیت میداد الان جوری رفتار میکنه انگار نیستم تو این خونه 

واقعا قلبم درد میکنه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم شما کوچیکتری،با یه معذرت خواهی از پدرت می‌فهمه دوسش داری،بنظرم الان برو ازش معذرت خواهی کن،این ...

اخه کاری نکردم که معذرت خواهی کنم 

چند بار خواستم باهاش حرف بزنم محل نداد منم قلبم شکسته واقعا

اخه کاری نکردم که معذرت خواهی کنم چند بار خواستم باهاش حرف بزنم محل نداد منم قلبم شکسته واقعا

میدونم کاری نکردین،پدرتون هم مطمئن باش شمارو دوس داره شک نکن،الان هم برو پیشش بغلش کن بگو دوست دارم بابا،اگه ازم دلخوری ببخش😊

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱