2777
2789
عنوان

لک بینی

148 بازدید | 21 پست

خانما شما پس از استفاده از شیاف برای لک بینی،لکتون برطرف میشه یا ادامه داره؟تا کی ادامه داره؟برای من کمرنگ میشه  یا دو سه روز قطع میشه بعد دوباره شروع میشه البته کمرنگه.شما چطوریه؟من هفته هشتم هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب پس مواظب باش استراحت کن شیاف بذار تا برطرف شه 

من استراحت مطلقم .فقط یه سوال دارم فقط وقتی لک دارم شیاف استفاده کنم ؟چون بعضی وقتا لک ندارم و قطع میشه.یا همیشع استفاده کنم؟

وای خدای من چه حرفیه ببین دکترا چند ساعت یکبار گفته همونو انجام بده یهو قطعش نکنی حتی اگه خونریزی بن ...

دکترم اول گفته بود شیاف هر 12 ساعت یه بار استفاده کن ولی من لکم بند نیومد تا اینکه یه روز لکم سدیدار شد آممول مروژسترون زدم قطع شد دکترم گفت پس آمپول باهات سازگارتره روزی یه دونه آمپول بزن تا یه ماه.ولی من دارم سه روز یه بار میزنم میترسم روزی یه دونه ضرر داشته باشه واسه نینی.به نظرتون همون روزی یه دونه رو بزنم؟

پروژسترون واسه نی نی مثه چسبه .باعث میشه محکم به رحم بچسبه و جدا نشه اگه یهو قطع شه خطرناک با دکی صح ...

شیاف هر روز استفاده میکنم آخه.آمپولم دیگه برم بزنم پس .فقط میترسم وسه نینی ضرر داشته باشه.آخه میگن واسه پسر خدب نیست منم که هنوز جنسیت نشخص نیست

با دکترت حتما صحبت کن یا الان زنگ بزن مطبش از منشی بخواه ازش برات بپرسه.همینا که از من میپرسی بپرس ت ...

بابا اون میگه هر روز بزن.دکترا واسه خودشون یه چیزی میگن دیگه.بچه جیزیش بشه میگن حتما مشکلی بوده دیگه نمیگن این داروها عارضه دلرن