2777
2789
نه پیره  سرطان داره

خدا شفاش بده. تازه فهمیدن؟  مادر شوهر من چند ساله فوت کردن. شوهرم همیشه تو مناسبت ها یه غمی داره. خیلی دلم براش میسوزه. هنوز باهاش کنار نیومده

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بار منفی داره خخخخ منم اس ندم خخخ

منکه دیگه چالش نمیذارم براش،، میترسم خودم سرکار برم،😂😂😂😂. شانس که نداریم

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙

اس من سند نمیشه فک کنم خاموش شده گوشیش اصن😂😂😂

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
نه پیره  سرطان داره

آریا دلم سوخت برا مادرشوهرت با اینکه خیلی اذیتت کرده

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

من فرستادممممممم 😁ولی نوشتم میدونم شار ژ پولی نداری رفتی مغازه خبرش رو بهم بده 😁

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
خدا شفاش بده. تازه فهمیدن؟  مادر شوهر من چند ساله فوت کردن. شوهرم همیشه تو مناسبت ها یه غمی دار ...

اخی الهی بگردم خیلی سخته مادر از دست دادن 😢 خدا رحمتشون کنه .

تازه که والا دو سه ماهه فهمیدیم ولی بدنش خیلی ضعیفه روحیش داغونه کلا صداش دیگه درنمیاد از بی جونی و بی حالی .هیچی نمیتونه بخوره

خودمم دلم براش کبابه خیلی براش گریبه کردم

انشالله خدا شفاشش بده نوه گوگولیشو بغل کنه

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

من میدونم گوشی شوهرم شارژش زیاده 😁همین الان هم داره قدم زنون میره مغازه 😁

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون