2777
2789
بیچاره شوهر گناهی من که بیمارستانه 😢مامانش خیلی حالش بده فکر نکنم امیدی بهش باشه دیگه 😢😢  ب ...

خدا کمکشون کنه😘😘

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرم گفتم 

۱۰ % بود اینقدم تو ذوقش خورد😂😂😂

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

من الان پیام میدم، امااااااااا شوهرم شار.  ژ پولی نداره که جواب بده ای واااااای 😥

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
بیچاره شوهر گناهی من که بیمارستانه 😢مامانش خیلی حالش بده فکر نکنم امیدی بهش باشه دیگه 😢😢  ب ...

آخی چشه مادرش؟ جوونه که

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
مال من ۶۷درصد  همچی اسی بدم میگه ببین تمام غر زدنات بابت خستگی و کار خونه و اذیت کردن بچه ها ب ...

وااای آررره دقیقا😂😂😂😂

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
بابا من میترسم دیگه، سرِ اون گاماگومبا بهم گف منم میدونم چیکار کنم باهات😕😕😕

یعنی بار منفی داره خخخخ منم اس ندم خخخ

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون