2777
2789

من 1بول دارم که الان اوضاع اقتصادی اصلا خوب نیست، و بچه ها هم مثل قبل قانع نیستن 

ولی واقعا تک فرزندی یه چیز بسیار بسیار بدی 

من خودم تک فرزندم و خیلی از این بابت آسیب دبدم، همیشه تنهای، هیچکس پیشت نیست، حتی به همزبون که تقریبا هم سنت باشه هم نیست 

دختر خاله و... اینا مثل خواهر نمیشن، نمیدونم شایدم بشن ولی از بدشانسی یا خوش شانسی من کلا توی خانواده هیچکسی همسن و سال من حتی تقریبی هم نیست 

خواستم بگم در حق بچه هاتون ظلم نکنید، آدم بعضی وقتا نیاز داره با یکی که از رگ و خون خودش حرف بزنه 

آنها که عکس ها را نبوسیدند هنوز دلتنگ نشده اند 

شاید نشه بچه زیاد اورد ولی کم کمش ۲ تا 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید نشه بچه زیاد اورد ولی کم کمش ۲ تا

هم وطن های شما که تو مملکت ما دارن سالی یک بار میارن 🤐 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پول ندارین یکیم زیاده

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

با این شرایط بچه بیاریم در حقش ظلم کردیم

به خدا تک فرزندی خوب نیست 

اینا منه 20 ساله دارم میگم که خیلی اذیت شدم سر تک فرزندیم

آنها که عکس ها را نبوسیدند هنوز دلتنگ نشده اند 

فرزنداوری در صورتی خوبه که بتونی علاوه بر تربیت درست نیازهاشم برطرف کنی...ولی نمیدونم چرا ملت هرچی این دوتارو نمیتونن درست انجام‌ بدن بیشتر بچه میارن

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

بنظرم اگر وضع خانواده عالی نیست و مستاجره ،عقلانیه که به یک بچه قانع باشه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم