2777
2789
عنوان

من ک دیگه تموم شدم امروز رفتم دکتر

286 بازدید | 33 پست

دیگه نتونستم دووم بیارم ی مشت قرص و دارو نوشت من قرص هامو بغل میکنم تو یار جدیدتو بغل کن 

من دیگه تمومم دیگه نمیتونم ب کسی دیگه حس پیدا کنم 

خوشحال باش موفق شدی 

موفق شدی ی تن لت و پاره ازم بسازی دیگه روح ندارم 

موفق شدی منو قربانی گناه دیگری کنی

دیگه جون ندارم 

دیگه ناامیدم از هرچی عشقه

وقتی اومدی قول نرفتن دادی

هنوز زمزمه گوشمه ک چطور بهم قول نرفتن میدادی

هر روز خواستم تظاهر کنم ک عین خیالم نیست اما هست 

تو با من چ کردیییی 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

گور باباش. مگه بلال مرد کسی دیگه اذان نگفت

هی خواهر شما نمیدونید 

ی مرد فقط ی بار میتونه یکی رو عمیقا دوست داشته باشه 

من دیگه نمیتونم با کس دیگه زندگی کنم 

خیلی دوستش داشتم 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که دیگه بهتر از حضرت فاطمه زهرا نداریم 

وقتی ایشون شهید شد امام علی موند و به بهترین حالت زندگی کرد!

به حضرت علی توسل کن و یه یا علی بگو و یه زندگی جدید برای خودت شروع کن! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

هی خواهر شما نمیدونید ی مرد فقط ی بار میتونه یکی رو عمیقا دوست داشته باشه من دیگه نمیتونم با کس دیگه ...

اگه امام علی دوباره شروع نمی کرد ما حضرت ام البنین نداشتیم. دنیا جوانمردی مثل حضرت ابوالفضل نمی شناخت. دنیا قمر بنی هاشم نداشت! 

یه انگشتر یاقوت با نقش یا علی بخر هر وقت ناامیدی آمد سراغت به این نقش توجه کن و یا علی بگو و از اون افکار بیا بیرون! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ما که دیگه بهتر از حضرت فاطمه زهرا نداریم وقتی ایشون شهید شد امام علی موند و به بهترین حالت زندگی کر ...

آخه اون شهید شدن فرق داره ترک شدن یه درد دیگه داره 

من ی ادم ساده بودم 

دل دادم جلوم با یکی دیگه رد شد

دلمو کاش میشکست 

دلمو کاش در میاورد با چاقو تیکه تیکه میکرد

روحمو نابود کرد 

اگه امام علی دوباره شروع نمی کرد ما حضرت ام البنین نداشتیم. دنیا جوانمردی مثل حضرت ابوالفضل نمی شناخ ...

باشه ببینم چیکار میکنم 

ممنونم از پیشنهادتون 

آخه اون شهید شدن فرق داره ترک شدن یه درد دیگه داره من ی ادم ساده بودم دل دادم جلوم با یکی دیگه رد شد ...

روح از جنس خداست با این چیزها نابود نمی شه  

با این اتفاقات پخته تر می شه 

حتی یه زمانی تو زندگیت می رسه که حس می کنی کاملا عاشق شدی و با عشقت ازدواج می کنی ولی بعد که بچه دار می شی تازه می فهمی عشق یه مفهوم دیگه هم داره 

عشق زن و شوهر دو طرفه هست رابطه است معامله هست 

ولی عشق والد به بچه اش فقط دادن هست بی قید و شرط بهش رسیدگی می کنی 

هر بار یه مفهومی از عشق می فهمی و بزرگتر می شی 

اینها رو گفتم که بگم با عقل یه جوان ناپخته ۲۰ ساله برای کل زندگی و ابدیتت نسخه نپیچ !   دیدگاهت تو ۶۰ سالگی خیلی عمیق تر و پخته تر هست ! 

آخه اون شهید شدن فرق داره ترک شدن یه درد دیگه داره من ی ادم ساده بودم دل دادم جلوم با یکی دیگه رد شد ...

اتفاقا خیلی جانکاه تر هست 

امام علی همسر عزیزش ، مادر ۴ تا بچه کوچیکش ، در حالی که ۶ ماهه باردار بودن ، جلو چشمشون با لگد زدن و سیلی مجروح کنند ، بچه ۶ ماهش از دست بده و خودشون هم شهید بشن!  

بعد کجا می شه این درد و غم مقایسه کرد با دوست دختری که یکی ول می کنه می ره سراغ نفر بعدی؟؟؟؟؟  اصلا به ذهنت هم نیار که اینها قابل مقایسه هستند! 

امام علی از شدت بی کسی سر در چاه می کردن و درد دل می کردن ولی باشکوه به زندگی ادامه دادن! 

روح از جنس خداست با این چیزها نابود نمی شه با این اتفاقات پخته تر می شه حتی یه زمانی تو زندگیت می ر ...

درسته ممنونم

میدونید من بهش همه کار میکردممممم یعنی میگفتم تو لب تر کن 

اگه 1000 کیلومتر باهام فاصله میداشت زنگ میزد خودتو برسون مریض شدم میرفتم هر قیمتی بود با هواپیما میرفتم پیشش

هرچی میگفت میگفتم چشم

اینا منت نیستا فقط دوستش داشتم همین چیز زیادی هم ازش نمیخواستم فقط میخواستم درکم کنه ک دوستش دارم گیر میدم بهش 

بخدا گفتم تو اصلا نیازی هم نیست خونه غذا درست کنی خسته کنی خودم خیلی وقتا درست میکنم 

حوصله نداشتم میام بیرون میگیرم

بهش گفتم تو دانشگاه رفتی مبادا دریغ کنی بهم نگی بیام ببرمت خسته میشی از صبح تا شب میری دانشگاه

بخدا من زمانی ک حوصله خودمو نداشتم تلاش میکردم حال اونو خوب کنم 

منکه ب هیچ چی نیاز ندارم هیچگونه مشکل مالی هم ندارم  ب کمک خدا تونستم خودمو از صفر ب جای بهتری برسونم حتی هیچکس حمایتم نکرد تنها بودم با دوستم 

بهم گفت حسین من خونه بزرگ دوست دارما 

گفتم ماشینمو بفروشم خونه بزرگ بخرم ماشینم مدل بالا بود 

فروختم رفتم چندجا دیدم بزرگ بودن ها اما قدیمی بودن گفتم چرا بیارمش خونه قدیمی 

رفتم با یه فردی ک کار بساز و بفروش بود صحبت کردم گفتم من میدم تو بساز 4 طبقه بساز ی طبقه اش مال تو 

هرچی در آوردم ریختم اون خونه تا براش بهترین خونه رو بسازم با این حساب از لباس خودم زدم از تفریح خودم زدم تا اون خونه رو پولشو برسونم ولی همیشه حواسم بود تو هدیه ها بهش کم نیارم 

من بهش هدیه های ویژه ای گذاشته بودم واس تولدش چون میدونستم چقدر روز تولدش اسیب دیده میخواستم ی حس دیگه بهش القا بدم ولی نفهمید 

اتفاقا خیلی جانکاه تر هست امام علی همسر عزیزش ، مادر ۴ تا بچه کوچیکش ، در حالی که ۶ ماهه باردار بودن ...

درسته یکم از خدا غافل شدم ب بنده اش رو آوردم باید یاد خدا کنم ازش دور شدم چرا از خدا کمک نمیخوام 

درسته ممنونممیدونید من بهش همه کار میکردممممم یعنی میگفتم تو لب تر کن اگه 1000 کیلومتر باهام فاصله م ...

در حقیقت تو اون از دست ندادی اون به همسر خوب از دست داد. شما هم ان شالله بتونی یه خانومی پیدا کنی در حد کمالات و خوبی های خودت! 

درسته یکم از خدا غافل شدم ب بنده اش رو آوردم باید یاد خدا کنم ازش دور شدم چرا از خدا کمک نمیخوام

اصلا این تجربه اگه تنها فایده اش این باشه که انگشتر نقش امام علی تو دستت کنی و صبح و شب  یا علی مدد  ورد زبونت باشه برای دنیا و آخرتت کافیه!    بعدها بارها خدا رو شکر می کنی که از اون وادی عشق های آلوده دنیایی پرتاب شدی به وادی که عشق به مولا علی همه چیزش هست! 

در حقیقت تو اون از دست ندادی اون به همسر خوب از دست داد. شما هم ان شالله بتونی یه خانومی پیدا کنی در ...

ممنونم از شما 

بهش گفتم زندگی رو واست بهشت میکنم چیز زیادی نمیخوام ازت فقط یه ذره درکم کنی با نقطه ضعف هام اذیتم نکنی درست با همونا اذیتم کرد 

منو با مردای دیگه مقایسه کرد فکر کرد منم مثل اونا نامردم 

نمیگم آدم خیلی تاپی هستم نههههه فقط اینو میدونم نامرد نیستم 

بهش گفته بودم سرتا پاتو گل میکنم 

من بخاطرش از اینستا از همه شبکه های اجتماعی رفتم تا اذیت نشه 

من بهش گیر میدادم میگفتم این عکسو نزار پروفایلت فلانت سنگین با مردا بخاطر این نبود ک بهش اعتماد نداشتم نهههههه اینکه مردی بهش حس بدی پیدا کنه عذابم میداد چون دوستش داشتم 

من دیگه نمیدونم چیکار میکردم بهش 

چیزایی ک حساس بودم اذیتم کرد میدونست با اونا اذیتم کنه خیلی عصبی میشم از خود بیخود میشم ولی کرد 

نمیدونم چ حکمتی بود 

اصلا این تجربه اگه تنها فایده اش این باشه که انگشتر نقش امام علی تو دستت کنی و صبح و شب یا علی مدد ...

آره قبول دارم دوستم امروز از حضرت علی حرف میزد عربیش قویه داشت دعاهای حضرت علی رو بهم تفسیر میکرد 

دیشب انقدر درد داشتم شب خواب یه زن با حجاب و بسیار زیبا دیدم ک چهره اش نورانی بود نمیشناختمش کیه فقط نگام کرد رفت