2777
2789
بی بی چک درست نشون میده آزمایشم درست نشون میده چون هورمون بارداری ترشح شده تو بدنت کلا همه چی درسته ...

برا من تو‌سونوم گفت جنین و‌کیسه زرده نیس ققط‌ساک هستش قبلشم خونریزی کردم‌ الان زیر دلم درد میکنه و اینا ولی حالت تعوع و بی شاتهایی دارم یه ترشحات خیلی بدرنگ و صورنی گاهی خاکستری میاذ ازم ک‌بو لجن میدن هنوز نرفنم سونو‌ ک بگه پوچ یانه فردا قراره برم میترسم همون ساک خالی باعث عفونت شده باشه😢

منم بارداری دومم پوچ بود. علائم هم مثل اولی.. 11 هفته دیگه ختم بارداری اعلام شد و سقط کردم

خیلی بده که این طوری آدم امیدوار نا امید میشه

من باید یه هفته دیگه برم سونو خیلی نگران شدم😖

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ؟شما می دونی از چند هفته گی لک میبینیم؟

اگه خوش شانس باشی زود لکه بینی و سقط شروع میشه. از هفت هشت هفتگی شروع میشه مال خودم از هفت هفتگی شروع شد هربارم سونو میرفتم ساک دیده میشد ولی جنین نه

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
برا من تو‌سونوم گفت جنین و‌کیسه زرده نیس ققط‌ساک هستش قبلشم خونریزی کردم‌ الان زیر دلم درد میکنه و ا ...

صد در صد پوچه ولی اصلا ناراحت نکن خودتو واسه خیلیا اینطوری میشه به خاطر مشکلات کروموزومی. من الان دوتا بچه دارم

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
خب بارداری پوچ مگه همون اوایل باسونومشخص نمیشه؟ من توی 7هفته رفتم سونو قلبش میزد بازم ممکنه پوچ با ...

نه دیگه واسه شما جنین تشکیل شده اگه پوچ بود نه قلبی بود نه جنینی

نه دیگه واسه شما جنین تشکیل شده اگه پوچ بود نه قلبی بود نه جنینی

آخه به خانمی گف توی11هفته سقط ششد.خب همون 6 7هفته مشخص میشه دیگه

خداجونم ممنون بابت فرشته کوچولوهایی که بهم دادی
صد در صد پوچه ولی اصلا ناراحت نکن خودتو واسه خیلیا اینطوری میشه به خاطر مشکلات کروموزومی. من الان دو ...

منم حس میکنم پوچ چون به گوشت سفیدی خیلی چندش بود کوچولو بود ازم اقتا کفتن جفته 

ک افتاده قبلشم خونریزی کردمم فرداش رفتم سونو گفتن ساک خالی ولی رسما نگفت پوچ فردا معلوم‌میشه

آخه به خانمی گف توی11هفته سقط ششد.خب همون 6 7هفته مشخص میشه دیگه

خب مال اون پوچ بوده مال شما پوچ نیست قلب داره. بعدم جنینی که قلبش تشکیل میشه حالا حالاها نمیوفته جاش محکمه مگر اینکه ژنتیکی مشکل داشته باشه