2777
2789
عنوان

بی بی چک چقدر خطا داره

108 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من ۵ روزه پریودم عقب افتاده بی بی چک ویتا سان دوتا زدم منفی بود،ممکنه این بی بی چک خطا بده؟امروز روز ۳۳ سیکلم بود

هیچ علائمی از پری ندارم،فقط سینه هام درد میکنه و یبوست گرفتم،روز ۲۲ سیکلم هم یه لک قهوه ای دیدم که گفتم شاید لانه گزینی باشه

کسی بوده که بی بی چکش منفی بشه اما آزمایشش مثبت بشه؟؟؟؟

یکسال تو اقدامم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من پولیت دهانه رحم داشتم مهر ماه جراحی کردم قبلش سیکلام طولانی بود بعد از جراحی ۲۸ روزه پریود م ...

اگه تو اقدامی این تاخیرا پیش میاد...من این ماه با وجود مصرف دوفامد ۲۱ رور تاخیر داشتم،بعد از ۱۰ ما مصرف بار اول بود،بخاطر اقدامه اگرم نبودی ان شالله ماه دیگه باهم میشیم

ببین خیلی چیزا ممکنه توی تاخیر پریود اثر داشته باشه 

درکل پریود از 21 روز تا 35 روز طبیعیه ممکنه مثلا چند ماه منظم 28 روزه باشه سیکلت یهو یکی دو دفعه 35 روزه بشه 

اگ میخوای مطمئن باشی ی بتاتیتر بده اون دیگ کاذب نیس 

گروه اقدامی و بارداری اریم دوست داشتی عضو بشی درخواست بده لینک بدم اینجا نمیشه لینک داد 

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم