2777
2789

ترمیم کننده سیکالیفت اون 

آب رو اتیششش ندیدم رو دستش 

فقط باید یکم صبور باشی

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستت طلا عزیز دلم

عزیزم عالیه حتما تهیه کن و چک کن اصل باشه 

من خودم آبله گرفتم وحشتناک اصلا اینقدر شدید بود دکتر گفت زونا هستش گذاشتم آبله هام ریخت یعنی ترکیدن جاشونو سیکالیفت اون میزدم صورت من داغون بود انگار با بیل صورتمو سوراخ کرده بودن الان صاف ترینه ب هرکس میگم آبله داشتم باور نمیکنه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

عزیزم عالیه حتما تهیه کن و چک کن اصل باشه من خودم آبله گرفتم وحشتناک اصلا اینقدر شدید بود دکتر گفت ز ...

منم تازه گرفتم 

خشک شدن افتادن فقط جاشون مونده 

تا آخر عمر دعات میکنم 

از کجا گرفتی ؟

همین الان بگیرم یعنی ؟؟

الان آبله هات ریخته ؟؟ اگه ریخته و جاشون صورتی قرمزه آره تهیه کن 

منم تازه گرفتم خشک شدن افتادن فقط جاشون مونده تا آخر عمر دعات میکنم از کجا گرفتی ؟

فداتشم💞

عزیزم از لوازم آرایشی بهداشتی شهرمون من تابستون آبله گرفتم ۱تومن خریدمش سیکالیفت اون رو 

الان جاشون صورتیه

پس برو بخر ک زمان خوبیه 

ببین بزن اونجاهایی که فرو رفتگی داره خب تا ترمیمش کنه و فرو رفتگی پر بشه روزی دوبار بزن من شبی ۱ بار میزدم

فداتشم💞عزیزم از لوازم آرایشی بهداشتی شهرمون من تابستون آبله گرفتم ۱تومن خریدمش سیکالیفت اون رو

دستت درد نکنه بهترین کمک و بهم کردی 🤍💋

هرچی از خدا میخوای و بهت بده

دستت درد نکنه بهترین کمک و بهم کردی 🤍💋هرچی از خدا میخوای و بهت بده

عزیزمی چقدر انرژی مثبت بهم داد پیامت🤍ایشالا زودتر دوستت خوب سه مثل اینه صاف شه