2777
2789
دخترام برادرم آقای ...و خاله و دایی هام

چقددددر خوشبختی... بهت غبطه میخورم.

الهی دلخوش باشی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول خدا ، بعد بچه هام ، حقیقتشو بخوای خدا برای من و بچه هام بسه ،  انقد اطرافیانم در حقم بدی کردن و من جز اینکه به خدا بسپارمشون کاری از دستم بر نمیومد حالا ۱ ساله دستمو گزاشتم زیر چونه ام و دارم به روزگاری که خدا سرشون آورده نگاه میکنم نمیدونید چه لذتی داره که خدا خودش حقتو بگیره 

هیشکییییی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من دلم به هیچی خوش نیست

چقددددر خوشبختی... بهت غبطه میخورم.الهی دلخوش باشی

فداتشم خدا نکنه که کسی یا چیزی مسبب غبطه شما بشه 

امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه در بهترین شرایط ممکن زندگی کنید خوشبخت و خوشحال 

همه ما تو زندگی کمبودهایی داریم هیچ کس کامل و بی نقص نیست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اول خدا ، بعد بچه هام ، حقیقتشو بخوای خدا برای من و بچه هام بسه ، انقد اطرافیانم در حقم بدی کردن و ...

دوست عزیز در اصل خدا برای هممون کافیه و من از ته قلبم دلگرم خدام. حتی نزدیک ترین آدمای زندگیمون یروزی ترک مون میکنن وتنها کسی که برامون میمونه خداست پس چه بهتر که از اول سرمایه گذاری کنیم روی عشق خدا واعتماد به خدا

اللهم عجل الولیک الفرج💚