2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه درد داری روغن بادام تلخ بزن.

برلی یبوست آب فراوان. روغن زیتون. میوه‌ی نارگیل. خود میوه ش رو بخر. اندازه دوتا بند انگشت هر روز بعد صبحانه بخور. ناشتا آب ولرم. کاهو. انجیر. آلو. لواشک

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

راهکاری نداره از بچگی درگیرم

فقط خاکشیر و دمنوش گل محمدی روی یبوست یکم جوابه

تازمانیم یبوست باشه هموروئید هست

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

منم داشتم، آب زیاد بخور، آب جوشیده 

میوه مث انجیر، سیب مخصوصا، با گلابی اینا تاثیر گذاره

خودم هروقت احساس میکنم شکمم کارنمیکنه با سیب اوکی میشم

معمولا درمان نداره، ی دارو میدن ک بخوری همون موقع فقط شکمت کار میکنه و ب مرور روده هات تنبل میشه

راه های طبیعیو امتحان کن ببین با کدوم شکمت کار میکنه

نه گلاب نه خاکشیر واسه من

واسه منم جواب نیست

من هر روز قرص سییلاکس میخورم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

راهکاری نداره از بچگی درگیرمفقط خاکشیر و دمنوش گل محمدی روی یبوست یکم جوابهتازمانیم یبوست باشه همورو ...

اینم یه بار امتحان کن.

نارگیل بخر. خوده میوه ی نارگیل.

بعد صبحانه اندازه ی دو بند انگشت بخور.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
واسه منم جواب نیستمن هر روز قرص سییلاکس میخورم

نافت رو با روغن زیتون چرب کن. امتحان کردی؟