2777
2789
عنوان

تاحالا کسی دندونش عفونت کرده

118 بازدید | 13 پست

پارسال یه بار عفونت باعث شده صورتم دوسه روز ورم کرده بود دارو مصرف کردم خوب شد ولی دندونمو درمان نکردم.الان دوباره استخونای صورتم درد گرفته  یه پف کوچیک درست شده.میخواستم یکی دوهفته دیگه که سرماه شد برم دندونپزشکی.میخواستم بپرسم به نظرتون این درده دارو مصرف کنم میرم یا خطرناکه تا سرماه صبرکنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین چون خیلی وقته گاهی عفونت رو دیگه قرص کنترل نمیکنه باید فقط درست بشه برای منم همینجوری شد دیگ هی ...

دوباره عفونت کرده خطرناک نیست؟درد خاصی نداره من ازاین نظر میگم که یه فته ده روز صبر کنم یه خطر دیکه ای نداشته باشه

ببین چون خیلی وقته گاهی عفونت رو دیگه قرص کنترل نمیکنه باید فقط درست بشه برای منم همینجوری شد دیگ هی ...

بعد برم دندونپزشکی یعنی بلافاصله خوب میشم؟آخه یکی‌میگفت وقتی عفونت میکنه اول دکتر عفونتو باید خشک کنه بعد عصبکشی میکنه

آبسه و عفونت کرده شما باید قرص بخوری عفونت رو خشک بشه ، آموکسی سیلین و

مترونیندازول بخور هر هشت ساعت 

اگر دردش زیاد شد ژلوفن بخور 

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه 

بستگی به درد و عفونت داره اگه خیلی زیاده میکشن اگه نه قابل کنترل باشه اول چرک خشک کن میدن عفونت از بین بره بعد درستش میکنن در هر صورت عفونت خطرناکه یه ویزیت برو حتما