2777
2789
عنوان

دخترم

158 بازدید | 16 پست

تازگیا حالش بده گوشه گیر شده زود عصبی میشه همون دختر شاد نیست بچه ها نگرانم من هر چی گفته بهش گفتم باشه سخت گیری نکردم اصلا بهش میگم چته میگه از آینده میترسم یعنی اتفاقی افتاده چیکار کنم بهم بگه

زندگیم تک دخترمه🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین فکر رو می کنم شاید درگیر حسی شده شاید هم درسها زیاده و بهش فشار اومده و می بینه که نمی تونی ...

دختر منم ۱۸ سالشه .خیلی هم پرخاشگر شده جدیدا ولی می دونم که به خاطر درساشه 

هی به ما میگه شما که بدیا و سختیای این دنیا رو دیدین چرا منو به دنیا آوردین ؟

دختر منم ۱۸ سالشه .خیلی هم پرخاشگر شده جدیدا ولی می دونم که به خاطر درساشه هی به ما میگه شما که بدیا ...

اره درس ها هم همینه،فشار میاره 

منم سال آخر وقتی می‌دیدم بچه ها درس می خوانند و من توان اون همه یک ضرب خواندن رو ندارم،کلا درس خواندن م رو خیلی کم کردم گفتم من زور رقابت با اینها رو ندارم و افسرده شده بودم

رشته ای که داره می‌ره رو دوست نداره

اره درس ها هم همینه،فشار میاره منم سال آخر وقتی می‌دیدم بچه ها درس می خوانند و من توان اون همه یک ضر ...

با علاقه رفت این رشته رو ولی خب متاسفانه الان کم آورده 

مثل شما فکر می کنه وقتی رقبام انقدر سرسختن تلاش کنم هم بی فایده ست .

تغییرات رفتاری که شما در مورد دخترتان گفتین می تونه  نشانه هایی از یک مشکل پیدایش شده باشه چون این سن به دوره طوفان و فشار ومقایسه وحسرت وجلب توجه معروف هست گوشه گیری، عصبانیت، و کاهش اعتماد به نفس می تونه نشانه های افسردگی، اضطراب، یا اختلالات خلقی هم باشه ک تغییرات رفتاری شون تغییرات هورمونی یا استرس ناشی پیدایش یک روابط اشتباه  و دوستانش روابط اجتماعی هم تاثیرمیزاره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

با علاقه رفت این رشته رو ولی خب متاسفانه الان کم آورده مثل شما فکر می کنه وقتی رقبام انقدر سرسختن تل ...

اره 

ولی بعد این همه سال که ازون روزها گذشته 

یک چیز رو می تونم به دخترت هدیه بدم 

تو دام مقایسه نیفته 

هر کسی ارزشمند و زیباست 

و هر کسی مسیر زندگی خودش رو داره 

پس تلاشش رو تا حدی که می تونه بکنه و بقیه رو بسپره به خدا

دختر منم ۱۸ سالشه .خیلی هم پرخاشگر شده جدیدا ولی می دونم که به خاطر درساشه هی به ما میگه شما که بدیا ...

اره والا اینم بهم میگه

زندگیم تک دخترمه🩷

اره ولی بعد این همه سال که ازون روزها گذشته یک چیز رو می تونم به دخترت هدیه بدم تو دام مقایسه نیفته ...

تازگیا ازم دوری میکنه همش میریزه خودش یه سر چشمام خیسه

زندگیم تک دخترمه🩷