2777
2789
عنوان

یکیی ی حرف عجیبی زد

72 بازدید | 7 پست

مامان باباش حیلی اذیتش میکردن و خیلی مزخرف بودن.باباش وابسته دخترس خیلیی ینی بدون دختره نمیتونه دیروز دعواشون شدبود باز (باباش از بچگی فقط اذیتش کرد جوری ک عقده بابا داره)دختره گف میخام خودکشی کنم تا انتقام کارا ک باهام کردو پس بگیرم خیلیی جدییی

حرفش عجیب نبود.

بنده خدا تحت فشاره.

حس می‌کنه داره ازش سواستفاده میشه. طبیعیه که فکر کنه مرگ بیشتر از خودش به سواستفاده‌گر آسیب می‌زنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اي دادبايد اه اورژانس اجتماعي بگيبه ننه باباش نگيا ديوونه بازي درميارن جدي جدي ميزنه خودشو ميكشه

الا ینی چی جدیه یا نیست

بنظرتون بعدش گناه حساب میشه؟چون میخواسته باباهارو اذیت کنه باباش جوری وابستشه ک مثلا ۳ روز نداشت با ما بیاد اعتکاف 

شاید مرگ این دختره کارما باباعه باشه دلم میخواد بگم برو خودکشی کن زودتر:))))))))باباشو دیدم حالم بهم ...

مگه تو مسئول کارگزینی کارمایی که بگی باباعه به سزای اعمالش باید برسه اونم با خودکشی بچش؟شاید این دختر آیندش خوب شد اتفاقا من ادمایی دیدم که چون توی شرایط سخت بزرگ شدن آینده خوبی برا خودشون ساختن حالا تو بیا برو بهش بگو خودتو بکش عجب ادمی هستی تو