2777
2789

سلام 

چند وقت پیش لباس خریدیم همون لحظه که رسید دیدیم سایزش اوکی نیست زنگ زدیم پشتیبانی گفت همین الان بفرست ماهم فرستادیم که برامون یه سایز دیگه بفرسته که نشد مدل عوض کردیم هرچی بعدش زنگ میزدیم جوابمون نمیداد یا پیامامونو تو واتساپ پاک میکرد انقدر زنگ زدیم هردفعه میگفت کدوم لباس میخواید فلان میپیچوند مارو بقول معروف جوابمونو سربالا میداد بعد ده روز تو اینستا کامنت گذاشتیم که پشتیبانی خیلی ضعیفه درست پاسخگو نیستن 

منم لایک کردم اون کامنت حالا برام ویس گذاشته بهم فحش داده میخوام بدونم میتونم ازش شکایت کنم چون کاری نکردم قبلا ازش پرسیده بود فلان لباس موجوده که گفته من به تو احمق لباس نمیفروشم فلان منم تمام از روی صفحه اسکرین رکورد گرفتم مدرک داشته باشم به بابام که پیام داده بوده حرف زده برای چی انتقاد کردی فلان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میتونی ولی خب هزینه برداره و تهش مشخص نیس چی ب چیه چون سرور اینستا از دسترس ایران خارجه ولی تل ونینی سایت و سایتای ایرانی ک سرورش در اختیار ایرانه راحت میتونی و جواب میگیری اینستا پنجاه پنجاس 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

من باشم پیگیری می کنم تا ادب بشه  شده چند برابر اون پول لباس خرج کنم ولی یادش می دم که حق نداره این طوری رفتار کنه

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

میتونی ولی هزینه داره

بعدشم‌ معلوم نیست چیزی دستتو بگیره یا نه و اگه محکوم بشی طرف میتونه چون وقتش گرفته شده ازت شکایت کنه

بلخره کسی ک فروشندس هم طرفدار رضایت بخش داره هم ناراضی کاملا طبیعی هست

مثل دکترا ک نظرات مردم بخونید یه عده تعریف کردن یه عده ناراضی

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

من باشم پیگیری می کنم تا ادب بشه شده چند برابر اون پول لباس خرج کنم ولی یادش می دم که حق نداره این ...

من ی بار این کارو کردم 😆اخرش دیگه مادر یارو اومد سرراهم ک ولش کن این احمقه تو بزرگی کن ب حرمت موی سفید مادرش بیخیالش شدم ولی ی گوشمالی خوب دادم

البته بحث خرید نبود ولی خب یادش رفته بود ک حتی مجازیم در و پیکر داره

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

میتونی ولی هزینه دارهبعدشم‌ معلوم نیست چیزی دستتو بگیره یا نه و اگه محکوم بشی طرف میتونه چون وقتش گر ...

اخه ربطی نداره که بهم فحش بده 

انتقاد پذیر باش که یکی بهت چیزی گفت بهت برنخوره سریع بیای به ادم فحش بدی چرا کامنت یکی دیگه لایک کردی

من ی بار این کارو کردم 😆اخرش دیگه مادر یارو اومد سرراهم ک ولش کن این احمقه تو بزرگی کن ب حرمت موی س ...

خیلییم خوبه 

اون تهرانه 

من یه شهر دیگه 

خودش بخواد بیاد رضایت بگیره باید بیاد شهر من😄اون باشه که به ادم فحش نده 

پروسه شکایتش چطوریه باید پلیس فتا شکایت کنم؟

هزینه داره؟

درسته که شکایت کنی به پلیس فتاچون اینا هنوز آداب خرید و فروش اینترنتی رو بلد نیستنفکر می کنن چون شخص ...

دقیقاا بعدم زده بلاکم کرده 

ما چند بار ازش خرید کردیم ولی ایندفعه اینطوری شد 

من که دیگه ازش خرید نمیکنم اینهمه پیج مگه فقط اینه 😒

ساعت دوازده شب بهم پیام داده بود اصلا شوکه شدم که داره فحش میده 

تو با وجود اذیتی که شدی پولتم خورده باز میخواستی ازش خرید کنی که قیمت پرسیدی بالاخره لباس برات فرستا ...

قیمت نپرسیدم قبلا بهش دایرکت داده بودم جواب نداده بود بعد دیده من بهش پیام دادم اینطوری جوابمو داد که بهت لباس نمیفروشم 

پریشب که پیام داد من نوشتم سایتتون نماد اعتماد داره از اون طریق پیگری میکنم بعد پدرم لباس ازش خریده بوده تا پیامم دیده سریع به پدرم پیام‌داده لباس ارسال شد 

ترسیده 😂

ولی وایسادم لباس به دستم برسه بعد ازش شکایت کنم

فکر کرده شهر هرته با هر لفظی دلش میخواد حرف بزنه 

من محتاج اون نیستم اون محتاج خریده منه منم ازش خرید نمیکنم اینهمه لباس فروشی 

اینا هنوز یاد نگرفتن چطور باید به مشتری احترام بزارن مشاری مدار باشن