2777
2789
عنوان

میشه بیاین😭

61 بازدید | 7 پست

دوسش دارم ولی نمی‌دونم چرا جدیدا زیاد دلش نمی‌خواد باهام تلفنی صحبت کنه ازم فاصله میگیره گفت بریم بازی منچرز تا گفتم آبجیم خوابه گفت پس ولش کن بازی نمی کنیم صحبت می کنیم دیشب دیدم قلب رو هم از بیو اینستا ش برداشته 

حس میکنم چون نامزدای دوستاش خوشگل و پولدار تر و سر ترن نسبت بهم اینجوری شده فکر میکنم از اینکه با منع پشیمون شده آخه نه خوشگلم نه بابای پولدار دارم 

دیشب گفت بابای نامزد فلانی نلنچ نداره 

کاش منم خوشگل و پولدار بودم تا منو هم رو سرش میذاشت مثل بقیه 

درک میکنم💔

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسری دوستت داشته باشه ب وضع خانوادگی خوشگلی توجه نمیکنه زیاد 

خوشگلی معیار نیس چون میتونه از بین بره مهم دل آدم با عشقش آروم باشه

باهاش حرف بزن ببین دلیلش چیه 

شایدم دنبال بهانس

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

پسری دوستت داشته باشه ب وضع خانوادگی خوشگلی توجه نمیکنه زیاد خوشگلی معیار نیس چون میتونه از بین بره ...

خیلی ربط داره وقتی بابات پولدار باشه و خوشگل باشی صد در صد رفتار طرف باهات فرق داره

خیلی ربط داره وقتی بابات پولدار باشه و خوشگل باشی صد در صد رفتار طرف باهات فرق داره

خوب اگر طرف من بخاطر دوتا چیز ک اصلا معیار ملاک نیستن میخواد بهتر ک ک نخواد 

پول بابات معیاره براش 

خوشگلی ‌ این دوره همش شده عمل زیبایی

خودت  همچنین دیدی داری چ بگم والا 

بهرحال ت درجایگاه خودت خیلی با ارزشی نباید اجازه بدی کسی بخاطر پول پدرت با ی جیز نسبی هر رفتاری کنه

درسته آدم با هم تراز خودش باید زندگی کنه ولی استثنایی وجود دارد 

بهرحال اگ پسری دختری بخواد اینا توجه نمیکنه زیاد

رو اعتماد ب بنفست کار کن