2789
عنوان

دیت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 81 پست
کاملا درسته حرفتون و خب خانواده ی اون در جریان رابطمون هستن منتها برا خواستگاری و اینا سنمون کمه و ا ...

خودت که ۲۰سالته اونم ازت کوچیک باشه که دیگه ....🤐

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

دوست من برای خودت چارچوب داشته باش... کاری نکن که فردا پس فردا پشیمون بشی... قبل از اینکه بیاد جدی بهش بگو من شب نمیام ویلا صبح تا شب با هم رستوران و پارک و گردش میریم اما شب نمیتونم باهات باشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو هر غلطی که میخوای بکن ماچرا حرص بخوریم ما فقط بهت راهنمایی دادیم که وقتی اومدی گفتی بدبخت شدم عذاب وجدان نداشته باشیم

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

بچها ب جای این ک میتوپین بهش بهتره اروم بگین بهش خب شاید ی چیزایی رو ندونه نیازی نیس تهمت بزنین و حرف بد 

بعدشم دخترای کوچیکتر از اون بدتر ازاین کارو میکنن

و اینکه در طول روز پیشش باشی خوبه ولی سعی کن شب نمون 

سغی ک نه اصلا نمون ی بهونه بیار چون وجهه خوبی نداره 

ویلا میخوای بری سنگین باشی؟🤣پشمام آقا دختر مجرد پسر مجرد تو ویلا خونه خالی میخوان سنگین باشن

من اصلا در مورد اون حرف نزدم بیرون رفتنو گفتم اصلا اون تیکه آخرو برداشتن شما فقط

من اصلا در مورد اون حرف نزدم بیرون رفتنو گفتم اصلا اون تیکه آخرو برداشتن شما فقط

همون تیکه اخره که زندگیتا نابود میکنه

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

ویلا نرو

بخاطر ی پسر هم سر خانواده ات رو شیره نمال... 

شناخت حضوری خیلی فرق داره با مجازی! 

بهانه هم نمیخواد بیاری، خیلی ریلکس بگو اره بریم فلان جا و فلان جا بگردیم بعدم ساعت ۹ منو برسون خونه. 

اون گفت ویلا چی؟ بگو وا ویلا ک خیلی زوده و و برای الان نیست. ویلا نمیریم. تو برو قشنگ استراحت کن خسته راهم هستی ک فردا اول وقت سرحال بریم بگردیم... 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

واقعا متاسفم واسه این حجم پریدن

ماهم برای تو متاسفیم که با این سن کم وارد رابطه شدی و هر چی هم میگیم خودتو بدبخت نکن گوش نمیدی تازه پسره از خودتم کوچیک تره

دختر خانما واقعا چتونه شما؟ چرا انقدر ارزش خودتون رو پایین میارین؟ چرا خودتون رو دم دستی نشون میدین؟ چرا یه کاری میکنین که پسرا به خودشون اجازه میدن دعوتتون کنن جایی که آخر عاقبتش از همون اولش معلومه.....به خودتون بیایین لطفا... ارزش یه خانوم خیلی بالاست.... دستی دستی خودتون رو بدبخت نکنین لطفا