مشhani مدیر استارتر عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 905 عنوان کد دارم🙂 58 بازدید | 9 پست بچه ها ی کد تخفیف ۱۷۰هزاری اسنپ فود دارم کی لازمش داره🙂 نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم 1403/11/18 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadi020 عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 15474 از کجا میگیرین ؟ من خیلی غذا میگیرم ولی تا حالا بهم کد نداده الهی مرا آن ده که آن به ...
مشhani مدیر استارتر عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 905 اوکالا نداری😂 نه🥲🥲 نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم
deadly_pink__1991 عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 1059 منم چند تا کد اسنپ بار و اسنپ باکس و اسنپ فود دارم کسی خواست بگه😁😂
مشhani مدیر استارتر عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 905 از کجا میگیرین ؟ من خیلی غذا میگیرم ولی تا حالا بهم کد نداده من مشتری دائموفعالم😀 نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم
مشhani مدیر استارتر عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 905 از کجا میگیرین ؟ من خیلی غذا میگیرم ولی تا حالا بهم کد نداده اگ میخوای واست بفرستم نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم
shadi020 عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 15474 اگ میخوای واست بفرستم تا کی فرصت استفاده داره ؟ ممنون میشم عزیزم اگر خودت نیاز نداری الهی مرا آن ده که آن به ...
مشhani مدیر استارتر عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 905 تا کی فرصت استفاده داره ؟ ممنون میشم عزیزم اگر خودت نیاز نداری تا۷روزه مهلتش ازامروز تا۷روز دیگه..نبابا قابلتونداره درخواست میدم قبول کن بفرستم واست نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم
shadi020 عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 15474 تا۷روزه مهلتش ازامروز تا۷روز دیگه..نبابا قابلتونداره درخواست میدم قبول کن بفرستم واست ممنون گلم 🙏😊 الهی مرا آن ده که آن به ...