2789
عنوان

تنهایی مادر

113 بازدید | 15 پست

سلام به همگی 

ما دوتا خواهر هستیم 

من ۱۰ ساله ازدواج کردم

و خواهرم یکساله راه دور ازدواج کرده و اصلا نمی تونه زیاد بیاد سر بزنه و مادرم با هیشکی ارتباط نداره

این بین مادرم از صبح تا آخر شب ۱۲ اینا تنهاست و پدرم مسئولیت قبول نمی کنه و حتی یک مسافرت هم نمی برتش برای روحیه اش و مادرم دائم توقع داره من برم پیشش یا ی مسافرت میریم با خودم ببرمش و خیلی حساس و آسیب پذیر شده یا پشت من گریه می کنه جایی برم من ذهنم همش درگیرش ...

من هر سری نمی تونم ببرمش یا نبرمش هم ذهنم درگیر بهم  نمی چسبه بیرون رفتن واقعا نمی دونم چیکار کنم از وقتی خواهرم ازدواج کرده هیچی از زندگی نمی فهمم 

💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربون مامانت برم فکرکن چندسال بچه بزرگ کنی تهش ولت کنن برای مامانت یه حیوون خونگی بگیر به حیوون خونگ ...

از حیوانات خوشش نمیاد

خوب آخه چیکار میشه کرد ؟ مگه میشه من زندگی خودم ول کنم دائم برم پیشش 

تربیت بچه ام .... وقت گذاشتن برای اون 

من در مقابل بچه ام الان مسئولیتم ببشتره

💪

درسته مادرته ولی عزیزم ما مسئول صفر و صد رسیدگی به کسی نیستیم بلاخره شوهر داره یه دختر دیگه داره،به نظر من مادرت دچار افسردگی شده که اینقدر بی تابه حتما یه روانپزشک ببر و دارو مصرف کنه مطمین باش بهتر میشه،مادر شوهر منم اینجوریه اوایل که خیلی شدیدتر بود ولی الان میدونه چاره ایی نداره و بچه ها کمتر اهمیت میدن بهتر شده.

درسته مادرته ولی عزیزم ما مسئول صفر و صد رسیدگی به کسی نیستیم بلاخره شوهر داره یه دختر دیگه داره،به ...

خیلی دوره سختیه 

آره اوایل ازدواج درگیر روحیه مادر شوهرم بودیم و همش ناراحتش بودم حس می کردم پسرش رو گرفتم گناه بزرگی مرتکب شدم 

چون همسرم آخرین بچه 

و حالا درگیر مادر خودم 

کی باید حواسش ب روحیه من باشه ؟ خسته ام خیلی ..

چون من راهم نزدیک کلا همه توقع ها از منه

💪
تازه همینطوری ایش خیلی میرم هر روز یا یه روز در میون ولی ب این هم راضی نیست میگه طولانی بمون

شما مسئول بیتابی مادرت نیستی...شما ازدواج کردی و اولویت اول بایدخانواده خودت باشه...مادرت خودش همسر داره اگر همسرش یعنی پدرت پایه هیچ کاری نیست مادرش نباید به شما چنگ بزنه و شما رو دورو برش نگه داره ....

باید برای خودش گروهی از دوستان خوب پیدا کنه...نمیدونم تمش چه مدلی هست ولی تو هر شهری مراکزی هست که سالمندا دور هم جمع میشن جلسات کتابخوانی دارن..تو همین پارکها جلسات ورزشی دارند تو ماسجد کلی فعالیت وجود داره...ایشون باید یاد بگیره سر خودش رو گرم کنه نه منتظر باشه بچه هاش باهاش وقت بگذرونند

خیلی دوره سختیه آره اوایل ازدواج درگیر روحیه مادر شوهرم بودیم و همش ناراحتش بودم حس می کردم پسرش رو ...

مادرت اگه از نظر روانی مشکل نداشته باشه داره نازاری میکنه و یه گور خودنمایی،اتفاقا هر چی بیشتر اهمیت بدی بدتر میشه من چندین مورد دیدم که خودشون و الکی میزنن ب مریضی تا کسی بیا پیشش،اول دکتر ببر احتمال زیاد درست میشه.

شما مسئول بیتابی مادرت نیستی...شما ازدواج کردی و اولویت اول بایدخانواده خودت باشه...مادرت خودش همسر ...

مثلا یه مسافرت میرم توقع داره باهامون بیاد (همسرم خوب گاهی اوقات ب خاطر شرایط دوس داره راحت باشیم خودمون باشیم کمتر خرج می کنیم مدل خودمون رو داریم دیر راه می رفتیم زود بر می گردیم ولی با مادرم خوب باید ب دل اون بریم ) یا اگر نیاد پشت سرم گریه می کنه که تنها شده چیکار کنم ؟ 

💪
مثلا یه مسافرت میرم توقع داره باهامون بیاد (همسرم خوب گاهی اوقات ب خاطر شرایط دوس داره راحت باشیم خو ...

عزیزم تنها راهش همینه باید ببری اول ایشون رو پیش روانپزشک ....

بعد هم ببر تو محله ای که هستند تو همین گروههایی که هستند تو مساجد و ....ثبت نامش کن....الان شما باید اقدام عملی کنی با دردل درست نمیشه باید براش یه قدم برداری

مرسی عزیزم چشم

مادرت دوست داره تو نقش قربانی باقی بمونه و شما هم باید پتروس فداکار باشی ...شما هم حس عذاب وجدان داری و این برای هر دوتون بده..باید این زنجیره قربانی بودن رو بشکونی تا رها بشی....باید بتونی براش فعالیتی ایجاد کنی که فرصت نداشته باشه به شما بچسبه...چون باید وقت ایشون با گروه همسالانش پر بشه و شما هم نقش حاشیه ای داشته باشی.....اون الان باید دوستهای خودشو داشته باشه ...شما که مسئول پر کردن وقت مادرت نیستی