2777
2789
عنوان

رژ گونه چی بزنم

515 بازدید | 10 پست

سلام خانوما

من اولین باره می‌خوام از رژگونه استفاده کنم. ولی نمیدونم چه رنگی بگیرم که هم طبیعی و ملایم باشه هم با همه نوع رژ لبی بشه استفاده کرد.

ترجیحا هم پودری باشه

اگه میشناسید معرفی کنید اسم و شماره شو

ممنون💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر مارکی میگیری هلویی بگیر کاربردی تره

من میخواستم شیگلم بگیرم یهو همه جا گفتن بی کیفیته و اینا بی خیال شدم

فعلا از یه پیج که با مواد طبیعی و اورگانیک درست میکنن سفارش دادم هنوز نرسیده نمیدونم چطور باشه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

شماره ش پاک شده مال من

ولی صورتی سرخابی ای ک حالت فسفری نداشته باشه و رنگ هلویی آجری هم باهمه چی قشنگ میشه

من از این کوچیکا میخرم برند تاپه فک کنم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

منکه کلا رژگونه نمیزنم نشون میده زیاد ارایش کردی فک میکنم😀

اتفاقاً انقد روح و رنگ خوبی میده به چهره

لازم نیس یه عالمه بزنی ک

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

منکه کلا رژگونه نمیزنم نشون میده زیاد ارایش کردی فک میکنم😀

منم استفاده نمیکردم عزیزم. ولی فکر میکنم اگه فقط کرم پودر یا پنکک بزنیم خیلی صورت یکنواخت میشه. من اهل کانتور کانسیلر و اینطور چیزا هم نیستم😅 گفتم حداقل یه رژگونه بگیرم