2777
2789

موهام خیلی گره داره کلی انرژی باید بذارم شونه بزنم گره هاش باز بشه باید برم حموم کیسه بکشم پوستم خیلی چرب و کثیف از یه طرف پریودم روز سوم خونریزی زیاد از یه طرف همه ظرف ها کثیف هیچ ظرفی نیست ناهار بپزم از یه طرف پختن ناهار از یه طرف باید برم بیرون تخم مرغ بخرم تموم شده از یه طرف باید بشینم کتابهایی که نیمه تموم گذاشتم بخونم و خلاصه نویسی کنم از یه طرف عصر کلاس دارم از یه از یه طرف دارم دیونه میشم از یه طرف.. . .. 🥴

اخه یه زندگی مجردی خودم دست تنهام انقدر کار مگه میش نه دختری دارم کمکم کنه نه پسری نه شوهری 

خوشبحالتون که پرجمعیت زندگی میکنید و تقسیم کار 

حتی یکی نیست یه قاشق جابجا کنه برام دلم خوش باشه حداقل

با این حال پریود دپرسی بی انگیزگی بی حوصلگی هزارتا کار

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الکی سختش می کنی

توی حمام ماسک مو بزن

بعد از حمام وقتی موهات هنوز نم داره سرم مو بزن و بعد سشوار بکش و بعد از برس اکستنشن استفاده کن

تیکه های کوچیک از موهات بگیر از پایین برس بکش بیا بالا

برا خرید یه تخم لازم نیس از خونه بری بیرون

سفارش بده اسنپ هر چی می خوای برات بیارن

سعی کن هر روز یه تایم مشخص بذاری برای شستن ظروف و تمیز کردن خونه که همیشه تمیز باشه 

الان شما به یه ظرف شستن وتخم مرغ خریدن پختن میگی کار بعدا پس میخوای چجور بیرون کار کنی خونه داری شوه ...

باز اونموقع انگیزه هست البته اگه شوهرتو دوست داشته باشی

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

باز اونموقع انگیزه هست البته اگه شوهرتو دوست داشته باشی

انگیزه هم که باشه بدن باید بکشه 

بعدم بچه داری خیلی سخته هم مادری هم کلفت بچه هم پرستار هم معلم خصوصی هم راننده سرویس مدرسه هم همبازی که بیا پیشم 

انگیزه هم که باشه بدن باید بکشه بعدم بچه داری خیلی سخته هم مادری هم کلفت بچه هم پرستار هم معلم خصوصی ...

بنظرم اگه شوهرتو دوست داشته باشی بدنت هم میکشه هرکاری کنی برای بچه تون