2777
2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 21 پست
چرا

البته ببخشید اونشکلی گفتم کچل منظور نداشتم  ولی چون خود دکلره رنگ و مواد اصلی مو مثل پروتیین و .. از بین میبره تا روشن بشه یعنی مو خیلی آسیب دیدست در حالت عادی برای سلامت مو چند درجه روشنتر یا تیره تر اصولا میزنن ولی یهویی مشکی کردن مو ها بیشتر میپوسه و مجبور میشین کوتاه کنین اگر خودش  از سرتون نریزه باید کم کم تیره کنین

میشه توصیح بدی چی میشه مگه

موادی که تو رنگ موی مشکی هست از دکللره ه آسیب بیشتره انگار چند بار موهات و پشت سر هم دکلره کنی .موهات میسوزه دیگه به سر خودم اومده که میگما.مجبور شدم موهامو پسرو نه کوتاه کنم اگه میخای تیره کنی قهوه ای کن

خدایا مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها ببخشید انقد سوال میپرسم حالا اگه مشکی نذارم جاش قهوه ای یا زیتونی شماره ۱ و۲ بذارم چی 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
موادی که تو رنگ موی مشکی هست از دکللره ه آسیب بیشتره انگار چند بار موهات و پشت سر هم دکلره کنی .موها ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
البته ببخشید اونشکلی گفتم کچل منظور نداشتم   ولی چون خود دکلره رنگ و مواد اصلی مو مثل پروتیین ...

ممنون دوستم

بچه ها ببخشید انقد سوال میپرسم حالا اگه مشکی نذارم جاش قهوه ای یا زیتونی شماره ۱ و۲ بذارم چی 

خوبه.اگه رنگ موی خارجی بتونی بزاری که عالیه.موهات خراب نمیشه .اورال خوبه

خدایا مرسی