2777
2789
عنوان

دبیر نگارش 🤬🤬🤬

203 بازدید | 15 پست

خدا بگم چیکارت کنه 

من کلاس دهم انسانی ام درس انشا درسی که نه نهایی هست نا چیز حفظی داره هیچی نداره این معلم عقدا ای بهم ۱۳ داده معدلم رو نابود کرده 

معدلم به خاطر انشا۱۹.۲۷ شد آخه به کی بگم من درسی مثل ریاضی فارسی فنون تاریخ با اون حجمش درسای تخصصی و عمومی رو همه رو بیست شدم بعد به خاطر درس چرتی مثل تفکر و انشا باید معدلم داغون بشه 

نابودم کردید ازتون متنفرمممممممم عقده ای های بیشعور

....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اونم یه درسی هست مثل بقیه ی درس ها

خب ببین معلم انشا از اول سال کلا دو جلسه اومده سر کلاس 

بعدشم مگه انشا حفظیه یک ساعت بهمون وقت دادن ۴ تا انشا دادن بنویسیم با موضوعات چرت و پرتی که تو عمرم نشنیده بودم واقعا حقه به خاطر انشا اینجوری بشه معدلم 

من ورزشم هم ضعیفه اصلا نمیتونم ورزش کنم ولی دبیر ورزشمون خدا خیرش بده ورزش همه رو ۲۰ داد گفت نمیخوام معدلتون خراب بشه 

....

بابات و ببر مدرسه درستش کنمنم این مشکل برام پیش اومد راهنمایی

درست میکنن؟

دیروز به خود معلمه گفتم گفت عزیزم جبران کن ترم بعد یعنی همونجا میخواستم تف کنم تو صورتش با اون صدای نکره اش 

....

وای عزیزم خیلی عقده ایه تو که می‌دیدی اینجوریه هر جور شده بود بیست میشدی که بهانه نداشته باشه معلم د ...

عزیزم خودت هم میدونی انشا حفظی نیست بالاترین نمره ای که این عقده ای به کلاسمون داده ۱۷ هست نمره بالای ۱۷ اصلا نداریم یه موضوعاتی داده بود سر امتحان اصلا من معنیشونو نمیفهمیدم اینقدر موضوعات‌ش مزخرف بود 

بعدم این معلمه تا حالا کلا ۲ جلسه اومده بود کلاسمون 

....

درست میکنن؟دیروز به خود معلمه گفتم گفت عزیزم جبران کن ترم بعد یعنی همونجا میخواستم تف کنم تو صورتش ب ...

شاید درست کنن

با پدرت حرف بزن بگو همه درسا رو ۲۰ شدی اونو کم داده بهت برید مدرسه باهاشون حرف بزنه

وای عزیزم خیلی عقده ایه تو که می‌دیدی اینجوریه هر جور شده بود بیست میشدی که بهانه نداشته باشه معلم د ...

واقعا حالم بهم میخوره از این جور معلما همش سعی میکنن درس چرت و پرتشون رو به رخ بکشن 

به خدا دبیر فنونمون با اینکه درس خیلی مهمی داره کلی به بچه ها ارفاق کرد نمره تشویقی داد 

اونوقت دبیر امادگی چرت و پرت بهم ۱۹.۵ داد نیم نمره هم ارفاق نکرد ازش متنفرم 

....