2821
2789
عنوان

انگشتم شکست😐

115 بازدید | 15 پست

خیلی الکی الکی بود خوردم زمین احساس کردم انگشتم ورم کرد یعد سوزش خفیف رفتم دکتر گفت شکسته ☺

دکتر داروساز هستم 💗خوشحال میشم سوالی داشتین ازم بپرسید 😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من انگشت شستم ضربه خورد رفتم عکس گرفتم هیچی نشده بود هنوز ک هنوزه درد میکنه بعد سه ماه

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

من انگشت شستم ضربه خورد رفتم عکس گرفتم هیچی نشده بود هنوز ک هنوزه درد میکنه بعد سه ماه

برو شاید در رفته کج میشه اذیتت میکنه بعدا

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

برو شاید در رفته کج میشه اذیتت میکنه بعدا

نه اخه تو عکس ک چیزی نشون نداد بعدش رفتم شکسته بند خونگی😂😂😂🥸

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

نه اخه تو عکس ک چیزی نشون نداد بعدش رفتم شکسته بند خونگی😂😂😂🥸

🤕😂😂😂

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

من یه بار تو مدرسه داشتیم وسطی بازی می کردیم توپ خورد به انگشتم و انگشتم رفت عقب عکس گرفتم گفت شکسته ...

وای اصلا نمیتونم کار انجام بدم خیر سرم یکشنبه یه مراسم مهم داشتیم هی 

اره خیلی دردش کلافه کننده اس حتما گچش بگیر تا زود خوب بشه و زیاد بیرون نرو سرما برات خوب نیس

اره فعلا اتل داده گفت شنبه بیا گچ بگیر ولی  یک شنبه عروسیه پسرعممه😂 فک کن با انگشت اندازه بامجون برم برقصم چقدر سم😶

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز