2777
2789
عنوان

رولنشناسی

84 بازدید | 18 پست

میخوام برم رشته ی روانشناسی دانشگاه آزاد بدون کنکور..

کیا رشتشون روانشناسیه سخته راحته؟چون من ریاضیم مدرسه خوب نبود ....در چه حده فقط خواندنیه؟چه شغلایی داره با لیسانس؟دیپلم نظام جدید از مدرسه بزرگسالان  کارودانش گرافیک کامپیوتر دارم میتونم برم دانشگاه ازاد رشته ی روانشناسی؟؟؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دیپلم نظام جدید بله میتونی 

اما بازم از دانشگاه بپرس

روان رشته شیرینیه 

هم اتاقیم میخوند یادمه چند واحد آمار هم داشت انگار

رشته ای که باید واسش زحمت بکشی مثل همه رشته های دیگه

خودت رو بروز نگهداری مطالعات خارج از کتاب درسی داشته باشی

برای مطب باید حداقل ارشد رو داشته باشی

دوستم با کارشناسی روان توی یه مهد کودک که مخصوص کودک های خاصه کار میکنه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

عزیزم من روانشناسی دانشگاه آزاد ثبت نام کردم اما پشیمونمممم شنبه می‌خوام برم بگم حسابداری ثبت نامم ک ...

چرا پشیمون شدی؟من میخوام برای لیسانس برم ازمون است

با دیپلم نظام جدید بله میتونی اما بازم از دانشگاه بپرسروان رشته شیرینیه هم اتاقیم میخوند یادمه چند و ...

دولتیه ؟؟؟منم میخوام معلم ابتدایی شم به نظرتون همون اموزش ابندایی و بخونم یا روانشناسیو؟؟

دولتیه ؟؟؟منم میخوام معلم ابتدایی شم به نظرتون همون اموزش ابندایی و بخونم یا روانشناسیو؟؟

نه مهد کودک خصوصیه

بستگی ب علاقت داره که کدوم رو بخونی خیلیا با مدرک روان استخدام آموزش پرورش شدن

نه مهد کودک خصوصیهبستگی ب علاقت داره که کدوم رو بخونی خیلیا با مدرک روان استخدام آموزش پرورش شدن

اموزش ابتدایی بهتره یا روانشناسی؟؟؟با لیسانس روانشناسی کجاها دیگه میشه کار کرد دوالتی باشه؟؟؟

چرا پشیمون شدی؟من میخوام برای لیسانس برم ازمون است

میگن بازارکارش خوب نیست خودمم موندم روان رو برم یا حسابداری کسیم نیست درست راهنماییم کنه

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

اگر رشته دبیرستانیت تجربی باشه راحت تری 

چون بعضی درساش مثل فیزیو و... شبیه درسای تجربی

دوتا آمار داره که سخته ولی جوری نیس نتونی پاس شی

اگر بخوای مطب داشته باشی باید حداقل ارشد بگیری

کارش مشاوره نیس درمان هست.اگر ارشد بالینی بخونی زیرمجموعه پزشکی هست قبولی ارشد بالینی سخت هست و دوره انترنی تو بیمارستان داری و طرح داره

اموزش ابتدایی بهتره یا روانشناسی؟؟؟با لیسانس روانشناسی کجاها دیگه میشه کار کرد دوالتی باشه؟؟؟

من اطلاعم از رشته روانشناسی همین مقدار بود که توضیح دادم

بهتره از کسایی که روان خوندن بپرسی

میگن بازارکارش خوب نیست خودمم موندم روان رو برم یا حسابداری کسیم نیست درست راهنماییم کنه

من همسرم لیسانس حسابداری داره اگر ریاضیت ضعیفه نرو چون همسرم نمیزاره برم ریاضیم ضعیفه میکه نمیتونی سخته همش اعداد و ارقامه

اگر رشته دبیرستانیت تجربی باشه راحت تری چون بعضی درساش مثل فیزیو و... شبیه درسای تجربیدوتا آمار داره ...

کلا این درباره روانشناسی بود؟رشته ی تجربی فیزیوتراپی؟!!!