2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص بدون بازگشت وجود نداره

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

چند کیلویی و قدت چنده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

آخه من دیدم خوردن بازگشت هم نداشت

من خودم گین آپ خوردم حدودا پارسال مهر ماه

یه ماه ۴کیلو چاق شدم خیلییی غذا میخوردم

قرص رو همون موقع قطع کردم تا به الان ۹کیلو چاق شدم چون اشتهام رو زیاد کرد

یکمی صورتم پفش خوابید یکمی

ولی عوارض داره بهم خوردن پریودی من ۶ماه پریود نشدم!

درد گرفتن و گرفتن عضلات پا

خلاصه نمی ارزه بنظرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم گین آپ خوردم حدودا پارسال مهر ماهیه ماه ۴کیلو چاق شدم خیلییی غذا میخوردمقرص رو همون موقع قطع ...

دقیقا چندتا از فامیلامون گین آپ خوردن چاقیشون برنگشت هنوزم اشتها دارن و عوارضی نداشته براشون

کدهای کیهانی درخواست از کائنات هست که طبق علم اعدادهرخواسته رو براس عدد خاصی ساخته شده .برای چاقی هم کد موجود هست به اسمت فعال میکنن کد رو بهت میدن تا ابد هرزمان لازم داری تکرار میکنی . انگار هرکد فرق داره تکرارش  باید فقط باورداشته باشی . من ازاین پیج کد میگیرم     chesh.nazar12