2777
2789
عنوان

عکس کارت ملیم 😁😄

263 بازدید | 16 پست

کارت ملی مو گم کرده بودم . یکی از بانک زنگ زد گفت اینجا جا مونده . صبح زور رفتم بانک کارتمو بگیرم.  اقایه بهم گفت اینجا یه دونه کارت ملی جا مونده ک اونم برای شما نیس. . منم گفتم بهم زنگ زدن اخه. بغل دستیش هم بهش گفت خب حالا بده شاید ماله خودشه .اونم  میگه نه ایشون نیس.دوباره بغل دستیش بم گفت فامیلیتو بگو . منم گفتم .بعد اون طرف اسم کارتو دید. گفت عه شمایین که 😄😂یعنی حالا من زشتم یا کارت ملیم . اعتماد ب نفسم خرد شد 😄دوس واشتم ازش بپرسم چرا فکر کردی من نیس. سنم بهم نمیاد یا قیافه ام ترکیده شده 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوبه باز همکارش عاقل بود وگرنه اون گیر داده بود که نه🤦اره خیلی منالن از عکس شاید خیلی تغییر کردی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

منم چند سال پیش قبل رایمان کارت ملیمو گم کرده بودم. تو اون حالت پف آلود رفتم اقدام کردم واسه کارت. یه عکسی دارم بیاو بببن 😂😂😂😂😂😂😂 اوایل روم نمیشد نشون کسی بدم ولی الان میبینم هیچ سالی یه بارم به کادم نمیاد

منم عکس کارت ملیم خیلی پیرتر از خودمه هر کی میبینه میگه این واقعا تویی عکس گواهینامه هم همینطور حالم ...

گواهینامه ام خوبه . کارت ملیم داغونه. یه بار هر دو رو یه جا نشون دادم . طرف گفت این دو تا ک یکی نیستن . هنگیده بود طرف گفت این کجا اون کجا 😄

گواهینامه ام خوبه . کارت ملیم داغونه. یه بار هر دو رو یه جا نشون دادم . طرف گفت این دو تا ک یکی نیست ...

ولی من شناسنامم عالیه اون دو تا افتضاح یکی بود بهم میگفت چرا عکست میخواد از تو گواهینامت بپره بیرون 🤣