morvaridbanafsh مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 2409 عنوان خواب همه گرگ و کابوس 54 بازدید | 8 پست الآنم از خواب بیدار شدم خوابم نبرد همش از خواب میپرم ۳ تا گرگ بهم حمله کردن یا خواب میبینم یکی میخواد اذیتم کنه ترخدا کمک کنین اگه چیزی میدونین میترسم دیگه بخوابم امروز | 08:03 1403/11/18 | 08:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاااارا عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 11496 عزیزم افکار منفی داری که توی خواب به شکل گرگ تو رو میترسوننسعی کن قبل خواب کارهایی بکنی که ارامش بیشتری داشته باشی خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
morvaridbanafsh مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 2409 رقیبت برا دعا کرده یا وقتی خواسته بخوابه نفرینت کرده من به هیچ کس هیچ کس بدی نکردم همه رو دوست دارم ولی دشمن دارم شنیدم میخوان زندگیمو خراب کنن تر خدا بگین چیکار کنم
morvaridbanafsh مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 2409 عزیزم افکار منفی داری که توی خواب به شکل گرگ تو رو میترسوننسعی کن قبل خواب کارهایی بکنی که ارامش بیش ... ببین آیت الکرسی میخونم دیگه چیکار کنم دیگه از خواب میترسم از همه چی میترسم
تاااارا عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 11496 ببین آیت الکرسی میخونم دیگه چیکار کنم دیگه از خواب میترسم از همه چی میترسم قبل از خواب: موسیقی ملایم گوش کنیا اگه دوست داری سوره های قران به صورت صوتیفیلمطنز ببیناخبار زیاد گوش نکنکتاب بخوندمنوش ارام بخش بخور مثل گل گاوزبان خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
morvaridbanafsh مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 2409 قبل از خواب: موسیقی ملایم گوش کنیا اگه دوست داری سوره های قران به صورت صوتیفیلمطنز ببیناخبار زیاد گ ... مرسی عزیزدلم حتما اینکارو میکنم
nelo68 عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 13169 اگر بصورت مداوم این خواب رو می بینی بدون دشمن داری ودر فکر صدمه زدن به تو هست یا اینکه با یه نفر روبه رو میشی که بد خواه تو هست! صدقه بده انشاالله که اتفاق بدی برات نیافته حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊
morvaridbanafsh مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 2409 اگر بصورت مداوم این خواب رو می بینی بدون دشمن داری ودر فکر صدمه زدن به تو هست یا اینکه با یه نفر روب ... آره گلم صدقه دادم میدونم دقیقا همینطوره چند روزه دارن دشمنی میکنن