2777
2789
عنوان

علائم مواد

149 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من برادرم یک سری شکست در بحث کاری داشت ۲۵ سالش هست وچند وقتیه کلاااااا یکی دیگه شده پرخاشگر شده به هگه اعضای خانواده حرف بد میزنه کارهاش روحساب کتاب نیست...تو خونه شیشه و لیوان و همه چی پرت میکنه خیلی خطرناک شده کارهاش کسی تجربه ای داره از اطرافیانش یا دیده باشه که این ها علائم مواد؟مامانم میگه میره تو اتاق سیگار میشکه...حالا این سیگار یا نه نمیدونم ...

این پسر عاااالی بود قبلا اصلا یکی دیگه شده بی حیا و حرفای زشششششششت میزنه خیلی ناراحتشیم مشاوره هم نمیاد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید بخاطر مشکلات عصبی هست مواد میزد که ریلکس بود 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
صبح ها اینجوری هست؟

بله بیشتر صبح ها پرخاشگری داره

پریروز سر یه لباس ورزشی که پیدا کنه کل خونه را به هم ریخته و به همه تو خونه فحش و حرفاااای بد و همه چی را شکونده و رفته...ما خانوادمون اصلا اهل حرف بد و اینجور نیست تو شوکیم یعنی حیا را گذاشته کنار اصلا

ولی بقیه زمان ها هم داره این رفتار ها را شاید با دت کمتر و شاید در خانه نیست بروز نمیده

اره سیگار مامانم دیده

سیگار تنهایی مواد نمیشه ازعصبی بودن شاید می‌کشه مشکلات که داره مواد کشیدن علایم زیاد داره هرمواد ی طوری 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب در سیگار نمیشه مواد دیگه ای مثل گل و اینا باشه؟

اونایی که میگید  کشیدن خاصی دارن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اونایی که میگید کشیدن خاصی دارن

خب حالا چطور تشخیص بدیم خودش اصلااا همراهی نمیکنه 

مشاور و روانپزشک نمیاد بخواهیم اورژانش بگیم بیاد ببرتش خیلی بد میشه نمیدونم چه کنیم😭😭😭😭😭

خب حالا چطور تشخیص بدیم خودش اصلااا همراهی نمیکنه مشاور و روانپزشک نمیاد بخواهیم اورژانش بگیم بیاد ب ...

اتاقشو بگردید

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

خب حالا چطور تشخیص بدیم خودش اصلااا همراهی نمیکنه مشاور و روانپزشک نمیاد بخواهیم اورژانش بگیم بیاد ب ...

اونارو سرچ کن تو گوگل عزیزم ببین من ی بار گفتم تعلیق شدم ولی خو فکر نکنم داداشتون چیزی بکشه ها اینم همش عصبی کارش شما مواظبش باشید چای چی زیاد میخوره 

برید خودتون براش آزمایش خون بنویسید بعد بگید آزمایشگاهی بیاد خونه از ش خون بگیره واسه اینکه مقاومت نکنه واسه همه تون آزمایش بنویسید بگید امروز میگیم بیاد خونه خون بگیرند از همه مون

خدایا شکرت