2777
2789
عنوان

بیاین حرف بزنیم

95 بازدید | 16 پست

با یکی تو رابطم ولی هنوزم به اکسم حس دارم , پارسال اولین روزی که برف بارید باهم آشنا شدیم الانم که اولین شب برفیه همش یاد اون میوفتم , از ۱۲ تا خود الان کنار پنجره اتاقم نشستم بیرونو نگا میکنم و دلم میگیره 

کاش میتونستم با اون باشم 

نمیتونم به کس دیگه ای به جز اون فکر کنم 

حالم بده 

چرا جدا شدید 

این یارو جدید دوست داره؟ 

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عصبانی بودم بهش چرت و پرت گفتم ناراحت شد گفت بیا جدا شیم همون لحظه قبول کردم متاسفانه خیلی دوسم داره ...

اگه نمیخواست از دستت بده تلاش میکرد برات گذشت میکرد 

نمیدونم چی بگم عزیزم سخته دلت جای دیگه باشه

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

اگه نمیخواست از دستت بده تلاش میکرد برات گذشت میکرد نمیدونم چی بگم عزیزم سخته دلت جای دیگه باشه

خیلی حرفای بدی بهش زدم حق داشت

همیشه سعی میکرد پیشش احساس امنیت داشته باشم بهش گفتم توام مثل بقیه پسرایی و قصدت سو استفاده س و ..

هرچقد به خودم میگم بخاطر کاراش ازش متنفرم اصلا تاثیری نداره من نمیتونم ازش متنفر باشم💔 با هرکی میرم تو رابطه که اون یادم بره میبینم همش دارم مقایسشون میکنم

خیلی حرفای بدی بهش زدم حق داشتهمیشه سعی میکرد پیشش احساس امنیت داشته باشم بهش گفتم توام مثل بقیه پسر ...

به نظرم یه مدت به خودت و ذهنت استراحت بده به این پسر جدیده هم بگو یه مدت دور باشیم فکر کن ببین واقعا چی میخوای انشاالله درست بشه 

به نظرم یه مدت به خودت و ذهنت استراحت بده به این پسر جدیده هم بگو یه مدت دور باشیم فکر کن ببین واقعا ...

خودمم داشتم به همین فکر میکردم🙃

امیدوارم درست بشه 

مرسی که باهام حرف زدی

،سخته ولی سعی کن،ابجی گلم،به عاقبتش فکرکن،اینکه،هوسه،اینکه،تاکی میتونی ادامه بدی ،اینکه ازدواج کردنت،سخت میشه ،چوت دخترنیستی،اینکه چهرت ازدختری درمیاد،وخواستگارزمانی میفهمه ورددت میکنه،ومهمتراینکه جایی ابروت یاحتی جونت توخطرمیوفته،صبرخداتموم بشه دیگه راه برگشت نیست

خودمم داشتم به همین فکر میکردم🙃امیدوارم درست بشه مرسی که باهام حرف زدی

خواهش میکنم حالا راحت بخواب 

ولی رابطه ای که توش گریه و عذاب باشه هر چقدر هم عاشق باشه به درد کشیدن نمی ارزه میبینی قلبت تموم شده🥲

اما مطمئنم پسری که از ته دل دوست داشته باشه نمیتونه بدون تو زندگی کنه