_جوجوکوچولو_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1756 عنوان گلودرد 39 بازدید | 3 پست خانوما من هفته ۲۳ بارداریمالان دوسه روزه گلوم به شدت درد میکنههرکاری میکنم خوب نمیشهسوپ ـآب لیمو عسل ـشیر گرم ـشلغم ـاب پرتقالشبا از گلو درد خواب ندارمتوروخدا یه چیزی بگید انجام بدم سریع گلوم خوب بشهنمیتونم اب دهنمو قورت بدم 😭😭😭😭 اگه من الان تو یه تاپیک سرکاری دارم نظر میدم ایشالاااااااا استارترش به زمین گرم بخوره ک دروغ میگه 1403/11/18 | 04:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربانو14 عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 1272 لیمو شیرین دمنوش به تازه هر ۶ ساعت یک چهارم به را رنده ریز کن با دو لیوان اب بزار نیم ساعت با شعله کم بپزه بعدش به هارو توی توری فشار بده عصارش خارج بشه و بخور هم بچت خوشگل میشه هم قوی میشی هم سریع گلودردت رفع میشه عفونت هم خشک میشه
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 13507 ویروس جدید من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
_جوجوکوچولو_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1756 لیمو شیرین دمنوش به تازه هر ۶ ساعت یک چهارم به را رنده ریز کن با دو لیوان اب بزار نیم ساعت با شعله ک ... ممنون عزیزم اگه من الان تو یه تاپیک سرکاری دارم نظر میدم ایشالاااااااا استارترش به زمین گرم بخوره ک دروغ میگه