2777
2789

انجام دادم عوارضی هم نداشت

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز از یکی از آشناها شنیدم چهار ساله داره اهدای پلاسما خون انجام میده و هیچ عوارضی نداشته و یه ...

منم نگرانش شدم که عوارضی نداشته باشه که گفتش تو یه هفته کامل جبران میشه میخواستم بدونم جای نگرانی نداره کسی انجام میده یانه

چطور چیزیه چن وقته انجام میدید

حدود یک سال مثل اهدا خون

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

سلام بشما گفتن چقدر میدن من الان حدوی ۲ساله نرفتم درحال اقدامم به بارداری و سر فوت مادرم سال قبل کلی حالم گرفته شد سقط شد بچه اینا

ولی هر دوهفته یا یکماهی میرفتم شوهرم و یکبارم خواهرش دونفر دیگه رو بردم یک میلیون دادن

هیچ مسئله ای نداره کلی انرژی مثبته من دستام بشدت لرزشش بیشتر میشه چون لرزش داره علتشم اینکه دستام کم توان مثلا ثابت میمونه خشک میشه انگار بعد پلاسما م عالی بود ولی به دو دلیل نرفتم یکی برای بارداری درحال درمانم البته گفت تا قبل حاملگی مسئله ای نداره دوم دستام هم آبرومو برده همم لرزشش

پلاسما یک ماده ای که تا ۴۸یا۷۲ساعت بعد اشتباه نکنم بازگشت داره چون با خوردن آب و موادپروتئینی برمیگرده گاهی دکتر کپسول فیفور رو توصیه میکنه که کمک به گلبولهای قرمزخون و برای کم خونی هرچند اینکار ربطی به خون نداره

خون خارج میشه درطی۳۵دقیقه بستگی به نوع ریتم واکنش بدنتون برمیگرده و مایع زرد جداسازی میشه من بالرزش دستام ۴۵دقیقه ای هستم😊

بعد اونسال ۲۰۰هزاربود

منم نگرانش شدم که عوارضی نداشته باشه که گفتش تو یه هفته کامل جبران میشه میخواستم بدونم جای نگرانی ند ...

نه اصلا

وقتی به این فکر میکنی که بیماران زیادی رو از مرگ نجات میدی کلی عشق میاره، اونایی کم خونی شدید تلاسمی، سوختگی شدید و در صنعت دارو هم استفاده میشه اتفاقا با اینکه اهدای خون نیست پلاسما مایع زرد خون هست

کمک فراوانی میکنه به اهدای خون بیماران حاد