2777
2789
مراقب باش سرتو کلاه نذارن. اگه میخوای بیا شماره بدم و برات بگیرم. چقدر می‌خوای و برا چه کاری؟ میخوام ...

فعلا دارم تحقیق میکنم

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فعلا دارم تحقیق میکنم

من کارم ارز دیجیتاله . میگم برا چه کاری میخوای که بگم چیکار کن

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

میشه ی کم راهنمایی کنی؟

صرافی والکس رو  با گوشیت دانلود کن و نصب کن 

مشخصاتت رو وارد کن و اهراز هویت کن 

اهراز هویتت که تایید شد میتونی خرید و فروش کنی 

سیم کارت باید به اسم خودت باشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

فعلا دارم تحقیق میکنم

نیازی نیس بدی کسی برات بخره 

ب کسی اعتماد نکن 

اصلا کار سختی نیس استفاده از صرافی والکس ، همین الان نصب کن ببینش

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من کارم ارز دیجیتاله . میگم برا چه کاری میخوای که بگم چیکار کن

سرمایه 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
نیازی نیس بدی کسی برات بخره ب کسی اعتماد نکن اصلا کار سختی نیس استفاده از صرافی والکس ، همین الان نص ...

نه اصولا آدمی نیستم که زود اعتماد کنم ممنونم عزیزم

سرمایه

سرمایه‌گذاری؟!☺️😳

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

ساده بخوام بگم دلار دیجیتال.بله کاملا معتبره!برا چی می‌خوای؟

سودآوره ؟

یا مثل بورس کلاهبرداره ؟

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁