2777
2789
مراقب باش سرتو کلاه نذارن. اگه میخوای بیا شماره بدم و برات بگیرم. چقدر می‌خوای و برا چه کاری؟ میخوام ...

فعلا دارم تحقیق میکنم

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا دارم تحقیق میکنم

من کارم ارز دیجیتاله . میگم برا چه کاری میخوای که بگم چیکار کن

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

میشه ی کم راهنمایی کنی؟

صرافی والکس رو  با گوشیت دانلود کن و نصب کن 

مشخصاتت رو وارد کن و اهراز هویت کن 

اهراز هویتت که تایید شد میتونی خرید و فروش کنی 

سیم کارت باید به اسم خودت باشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

فعلا دارم تحقیق میکنم

نیازی نیس بدی کسی برات بخره 

ب کسی اعتماد نکن 

اصلا کار سختی نیس استفاده از صرافی والکس ، همین الان نصب کن ببینش

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من کارم ارز دیجیتاله . میگم برا چه کاری میخوای که بگم چیکار کن

سرمایه 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
نیازی نیس بدی کسی برات بخره ب کسی اعتماد نکن اصلا کار سختی نیس استفاده از صرافی والکس ، همین الان نص ...

نه اصولا آدمی نیستم که زود اعتماد کنم ممنونم عزیزم

سرمایه

سرمایه‌گذاری؟!☺️😳

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

ساده بخوام بگم دلار دیجیتال.بله کاملا معتبره!برا چی می‌خوای؟

سودآوره ؟

یا مثل بورس کلاهبرداره ؟

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁