2777
2789
عنوان

استاد هول

280 بازدید | 12 پست

چرا انقد این آدم مزخرفه؟

بديش اینجاست خودشو خیلی فرهیخته و خاص نشون میده مدام از خودش تعریف میکنه

باورتون میشه میاد میگه من خاصم

من از زمان خودم جلوترم

درحالی‌که جز یه هول هوسباز چیز بیشتری نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم یه استاد این جوری داشتیم

سنش کمی بالا بود و تو گروه درسی به دخترا استیکر بوس میفرستاد😂

ولی فروتن بود

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

دیدم. ما ی استاد داشتیم جوان. زن داشت. تازه خواهر منم عقد کرده بود.من دانشگاه پوشیده تر از بیرونم. منو خواهرمو دید. قد بلندم بود.ب خواهرم گفتم اون استادمونه میاد سلام بدم نگی این مرد کیه. روبروی هم میومدیم تا من سلام بدم سرشو اورد پایین به خواهرم گفت چطوری خوشگله؟ منم گفتم یهو سلاااام استاااد🤣🤣🤣ضایع شد صداشو مردونه کرد گفت سلام زل زد بهم. بعد اون دیگ سرکلاس ازم هیچی نپرسید

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

این خودشو خیلی بالا میبینه

این بده

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

دیدم. ما ی استاد داشتیم جوان. زن داشت. تازه خواهر منم عقد کرده بود.من دانشگاه پوشیده تر از بیرونم. م ...

این پیره 

بعد میگه شما همه دخترای من هستین

زرشکککک

چندش