2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 81 پست

نه ۱۹ ساعت اصلا نمیشه 

بنی بدرد هم نمیخوره 

بالاترین ساعت شدنی ۱۳ هست

با ۲/۵ ساعت خواب شبانه 

و تا اونجایی که من میدونم و بهم گفتن سالن تشریح تو دانشگاهه و خبری از سرم و اینا نیست و هیچکس هم حالش بد نمیشه … حتی اگه شدیدا وسواس هم باشه … 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه آفرین بگو ما هم گوشامون مخملی یبار میگی دانشجو پزشکی یبار میگی کنکوری ای یبار میگی مشاوری و مشا ...

پس تو بیسوادی گلم 😂

من‌ دانشجوی پزشکی ام که مشاور کنکورم میدم سوالای بچه ها رو اینجا میپرسم ببینم نظر بقیه چیه خودمم جوابشو میدونم سال کنکور تابستون میانگین ۱۰ خوندم‌ پاییز ۱۱ زمستون ۱۲  و دو ماه آخ ۱۴ تا ۱۷ ساعت ولی الان یه شاگرد دارم که حتی تو دستشویی خونشون نکته زده قرار نیست شاگرد مت کارش درست باشه کسی رو هم دارم که ۶ ساعت هم نمیخونه همه جور آدمی هست 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

نه ۱۹ ساعت اصلا نمیشه بنی بدرد هم نمیخوره بالاترین ساعت شدنی ۱۳ هستبا ۲/۵ ساعت خواب شبانه و تا اونجا ...

سرم و که دارم مبالغه میکنم 🫤🫤🫤🫤🫤🫤

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

از دوازده شب به بعد نینی سایتیا مغزشون و در میارن میان تو سایت 🙄🙄🙄🙄

پس تو بیسوادی گلم 😂من‌ دانشجوی پزشکی ام که مشاور کنکورم میدم سوالای بچه ها رو اینجا میپرسم ببینم نظ ...

باشه آفرین به شما که خیلی باسوادی😏😏مشاور من زیر ۵۰ نکنه فکر میکنی از اون خیلی خفن تری؟؟؟😂😂یه مشاور کنکور اینقدر شاگرد های مختلف داره که نظر دیگران براش مهم نبشه درضمن توی اینترنت تراز معدل پره لازم نیست اینجا بپرسی و ایندفعه خواستی تاپیک بزنی بگو مشاور کنکوری و ۱۷ ساعت میخوندی شاید کسی ندونه😏😏

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
باشه آفرین به شما که خیلی باسوادی😏😏مشاور من زیر ۵۰ نکنه فکر میکنی از اون خیلی خفن تری؟؟؟😂😂یه مشا ...

من گفتم از کسی بالاترم ؟! 

چیزی نیست فشار درساس که میپری به این و اون امیدوارم توعم قبول شی عقده ات خالی شه