2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 81 پست
سخته خیلی معدل ۱۸ یازدهم و ۱۹/۵۰ دوازدهم با میانگین درصد ۵۰ رتبه ۴ هزار و خورده شده

کنکور سال چند رو دارید حساب میکنید؟.

تاثیر معدل یازدهم از 1404 شروع میشه که هنوز کسی کنکوری رو نداده با این درصد هایی هم که گرفتید توی سایت تخمین رتبه بزنید رتبه زیر 2000 میده نه چهار هزار و خورده ای

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نگفتم مشاور تخمین رتبه هستین ولی هر شناوری حتی مشاور های تازه کار هم میدونن چه معدلی حدودا چه رتب ...

دقت کردی که اون معدلا واسه دوازدهمه 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

خانم دکتر چطور نمیدونی به معدل نیست به ضریب اون درس بستگی داره؟

حالا معدلش هرچی بشه مهم اینه درسایی که ضریب بالایی دارن رو خوب بده

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

کنکور سال چند رو دارید حساب میکنید؟.تاثیر معدل یازدهم از 1404 شروع میشه که هنوز کسی کنکوری رو نداده ...

مگه کنکور نداری به جای چرخ زدن تو سایت برو درست و بخون 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

خانم دکتر چطور نمیدونی به معدل نیست به ضریب اون درس بستگی داره؟حالا معدلش هرچی بشه مهم اینه درسایی ک ...

من میدونم دارم ازدوستان میپرسم‌!

کنکور سال چند رو دارید حساب میکنید؟.تاثیر معدل یازدهم از 1404 شروع میشه که هنوز کسی کنکوری رو نداده ...

بزن تخمین رتبه ام اس بوک ببین

رتبه حدودی داده از ۴ هزار و خورده تا ۶ هزار

بر اساس تیر ۱۴۰۳

چرا عزیزم یکسری سایت ها هستن با توجه به معدل یازدهم تخمین رتبه میکنن با یه سرچ ساده میتوانید متوجه ب ...

دیدم گل ولی اونا بر اساس معدل دوازدهم حساب میکنن به زودی یعد از امتحانات نهایی خودتون متوجه میشید که چه فاجعه ای رخ میده 

ساعت 2 شب؟؟باشه😂😂

من خودم سال کنکورم روزی ۱۷ ساعت میخوندم الکی نیست که