2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 81 پست
احساس میکنم اطلاعاتتون کمه البته ببخشید امیدوارم خودت کنکوری نباشی من الان مشاور کنکورم و سال دوم پز ...

حستون اشتباهه عزیزم خودم کنکوری ام مشاورم رتبه زیر 100 آورده پارسال خودش اینارو بهم گفته یعنی از شما کمتر میدونه؟.

در ضمن شما اگه مشاور کنکور هستین خودتون بایدجواب این سوالرو بدونید دیگه چرا میپرسید؟؟

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو که اطلاعاتت زیاده چرا میپرسی؟معدل ۱۸ یازدهم در صورتی رتبه اش زیر ۵۰۰ میشه که معدل دوازدهم بالا ...

پس میتونه !!!!! 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

حستون اشتباهه عزیزم خودم کنکوری ام مشاورم رتبه زیر 100 آورده پارسال خودش اینارو بهم گفته یعنی از شما ...

عزیزم من مشاورم تخمین رتبه نیستم ک😑

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

خب تو که اطلاعاتت زیاده چرا میپرسی؟معدل ۱۸ یازدهم در صورتی رتبه اش زیر ۵۰۰ میشه که معدل دوازدهم بالا ...

فکر کنم پشت کنکوریه فاز دکتر بودن برداشته به همه میگه اطلاعاتتون کنه من خودم مشاور کنکورم😂😂یکی نیست بگه تو اگه مشاور کنکوری پرسیدنت برا چیه دیگه مشاور های عباس آباد هم میدونید چه معادلی چه رتبه ای میده

عزیزم من مشاورم تخمین رتبه نیستم ک😑

من نگفتم مشاور تخمین رتبه هستین ولی هر شناوری حتی مشاور های تازه کار هم میدونن چه معدلی حدودا چه رتبه ای میده توی همه سایت ها هم هست

فکر کنم پشت کنکوریه فاز دکتر بودن برداشته به همه میگه اطلاعاتتون کنه من خودم مشاور کنکورم😂😂یکی نیس ...

یازدهم هیچ داده ای در دسترس نیست 😊 

فکر کنم پشت کنکوریه فاز دکتر بودن برداشته به همه میگه اطلاعاتتون کنه من خودم مشاور کنکورم😂😂یکی نیس ...

ازه دقیقا

وگرنه مشاور کنکور انقد اطلاعاتش بالا هست ک نیاد از نی نی سایت بپرسه

بعد با حقیقت رو به رو میشن گارد میگیرن حتما باید رویا فروشی کرپ