2777
2789

خودم دختری در زیر زمین 

غم و اندوه ک دیگه به هیچ وجه برا بار دوم نگاه نمیکنم

جن‌گیر بچه بودم داداشم خونه دید هنوز تو ذهنمه دختره چجور از پله ها برعکس پایین میومد😬

و ۳۰۹۶ که براساس واقعیت هست براساس زندگی ناتاشا 

میخام هزارپا رو نگاه کنم نمیدونم تو ذهنم چه تاثیری میزاره ،یه خرده من حساسم 

شمام بگید کدوم فیلما بوده و چرا ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دهلیز بهم یاد داد هیچوقت خیلی عصبی نشم با اینکه بچگیم دیدمش ولی واقعا یکی از دلایلی ک کلا عصبی نمیشم زیاد همون فیلمه بود .. 

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

یکی دیگم حوض نقاشی که باعث شد قدر مامانمو خیلی بدونم .. 🥺❤️

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱