sami91 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 97 عنوان متفرقه 108 بازدید | 6 پست خانما عروسي برادرمه دنبال لباس ست براي خودمو دخترم جايي كه با فيمت مناسب و مدل خوب بتونم پيدا كنم لطفا راهنماييم كنيد 1396/10/12 | 12:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیمووووو عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 25497 عضویتت مبارک.کدوم شهری؟ اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!! هـــــــہ😏
mamiii_arshan عضویت: 1396/04/14 تعداد پست: 2733 اگه ست میخای ک باید بدوزیبرو تو پیج نی نی شینا تو اینستا مدلاشو ببین و بغد بده واست بدوزه خیاط شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 عززيزم من شنیدم امامزاده حسن و آریا شهر بازار سنتی ستارخان تا حدودی قيمتاش خوبه. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
sami91 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 97 نه حاضري ميخوام يه شرايط سختي برام پيش اومده استراحت مطلقم فعلا چون عروسي عيده ميخوام به شلوغي شب عيد نخورم از دنگو فنگ پرو و خياطي رفتن بيزارم اخرم مدلي نميشه كه ادم صد درسد راضي باشه