ani14gie مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 178 عنوان وسایل برنز 98 بازدید | 3 پست سلام تو رو خدا بدویین کمکم کنین فردا مهمون دارم خواستم زرنگی کنم اومدم میز برنز با آبلیمو و نمک تمیز کنم کلا رنگش قرمز شد چیکار کنم 1403/11/18 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahya11khanum عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 1787 جلا سنج بزن با دستمال پاکش کن اصلا آب نزنید سیاه میشه 🎈Makeup artist🎈 مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْلکًردهایْ امّا اَبداً ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍهایْ👌🏾. ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)). مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً خْدا:):). 🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD. مٌورٍدْعَلاقٍع خٌودٍتْباشْ👌🏾 💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍
ani14gie مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 178 جلا سنج بزن با دستمال پاکش کن اصلا آب نزنید سیاه میشه سلام قرمزیش میره؟؟؟با آب شستم یکم پیش
ani14gie مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 178 جلا سنج بزن با دستمال پاکش کن اصلا آب نزنید سیاه میشه وآقا ازت ممنونم خدا هر چی میخوای بهت بده خیلی خیلی ممنون با جلاسنج پاک کردم کلا قرمزی رفت شد مثل برنز نو محشر شد فقط اونجوری بمونه نیازی به شستن یا پاک کردن با دستمال نمدار نیس؟